Jogosan èrzem azt hogy ez így nem jó? Vagy fogadjam el a fèrjem álláspontját?
Fèrjemmel ès 4 hónapos kislányunkkal 2 hónapja költöztünk el. Eddig ott èltünk ahol èn felnőttem. Ott voltak a barátaim, rokonok, testvèrek.
250 kmrel arrèbb költöztünk.
A párom kapott most egy álláslehetőséget. A sors fintora hogy attól a településtől nem messze ahonnan jöttünk. El akarja vállalni, ès ott egy szálláson lakni hétfőtől pèntekig. Mi meg maradnánk itt. Èn itt senkit nem ismerek, kistelepülès. Kocsim jelenleg nincs, így ha bárhova menni szeretnèk mèg az se hogy megkèrek egy rokont, vagy barátot hogy vigyen el. A párom nem èrti mièrt akadtam ezen ki annyira. Ideiglenes lenne fèl vagy egy èv. Nekem ez nagyon hosszú időnek tűnik elsőre.
Azért bírom az ilyen felelőtlen embereket!
Amikor minden rokonotoktól 250 km-re költöztetek, eszetekbe sem jutott, hogy nem lesz segítség a közelben? Akkor kellett volna ezen agyalni!
És ha a férjed nem 250 csak 30 km-re járna el reggeltől estig, akkor is jogsi nélkül te ugyanúgy sehova nem tudnál mozogni, mint így. Szóval szinte lényegtelen, hogy a férjed hazaér-e esténként vagy sem. Ráadásul egy kis faluba költöztetek, ahonnan gondolom a nagyobb bevásárlástól kezdve az orvosig (legalábbis a szakrendelésig) mindenhova utazni kell. Még az is más lenne, ha egy megyeszékhelyen laknátok, ahol busszal vagy akár taxival el lehet menni mondjuk fül-orr-gégészetre, ha az kell a babának.
11#
Itt rugalmas a párom munkaideje. Van mikor már dèlután 2 3 kor itthon van. Ès az autó itthon van, mivel a kollegája viszi Őt is.
Nem csak az autó miatt bánt. Eddig itt volt, most hirtelen egyedül maradok.
Nekem sajnos már nem èlnek a szüleim😟 tesómèkhoz meg nem tudok hetekre menni.
Lehet ha már règebb óta itt laknánk, ès jobban ismernèk másokat akkor könnyebb lenne. Így nekem egy kicsit ijesztő.
Mikor elköltöztünk eszembe se jutott volna hogy így elmegy dolgozni valahova.
Persze, #17, a nő mindig mindenen lépjen túl, soha semmiben ne korlátozza a zurát. Maradjon szépen csendben, oldja meg a gyerekkel az életét teljesen idegen helyen, gyalog, minden segítségtől távol. Meg amit a paci himbál!
Nem tudom, mit tennék, kérdező. Minimum rohadt nagy balhét csapnék. És miért anyuka kapna egy fostalicska autót? Miért olyan logikus mindig, hogy a nőé legyen a szar, mikor vele van a baba? Ha gond van, mihez kezd? Ehh, kiakasztó ez az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!