A lányom azt akarja, hogy tartsam el őt és a barátját, ez normális ebben az eshetőségben?
Nagy nehezen felépítettem egy vállalkozást. Tudtam egy házat venni magunknak és a gyerekeinknek úgy, hogy nem kellett nélkülöznünk. A lányomnak lett egy barátja, aki szegényebb sokkal tőlünk, de nem érdekel, mert erről nem tehet senki. A lányomnak ez a fiú csinált egy gyereket (a lányom 21 éves, a fiú 20) a feleségemmel együtt neveljük. A lányom elakar a városból költözni ahol vettem neki a házat, mert nem akar itt lakni. Építtetni akarnak velem egy új házat és azt akarják, hogy tartsam el őket egy darabig. Konkrétan megmondták, hogy ameddig a gyerek nem tud menni iskolába. A fiúnak 8 általánosa van a lányom otthagyta a gimit amikor terhes lett.
Köszönöm ha eddig elolvastátok.
És még tanácsot adnak neki 😂😂😂
Atya világ!
Várj, jól értem?
Építettél egy külön házat a gyerekednek, ahova odaszült érettségi előtt?
Ne is harudj hogy így mondom, de messze átlagon felüli amit kapott.
Kenje a hajára, adja el, vegyen/építsen másikat, ha ez nem tetszik neki.
#16: Még szerencse, mert akkor már el is tapsolták volna. Innentől kezdve tudod mikor adnék neki lakást, házat bármit, majd örököl, addig meg oldja meg magának, ha már zsákutcába futtatja az életét...
Építenél neki egy másikat, meg eltartanád, akkor 1 év mólva jönnánek az újabb igények, vegyél neki autót, add el az üres házat és add neki az árát, mert úgyis az övé lett volna és még sorolhatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!