Érdemes időről időre vérig sérteni embereket csak hogy a saját életükkel foglalkozzanak?
Figyelt kérdés
Már másfél éve egyedül élek távol a szülővárosomtól ahová rengeteg traumatikus emlék fűződik. Nagyanyámtól kaptam egy sms-t hogy "Nemjoottnekedmiertnemjosszhaza" Így egyben, én pedig durván kiosztottam hogy ne mondja meg mi jó nekem meg mi nem. Azóta nem is keresnek és hidegen hagy. A barátnő téma is iszonyat idegesítő ha valaki felhozza és nem tud leamadni róla, akkor rögtön megszakítom a beszélgetést. Van elég bajom ezek nélkül is. 23f2023. aug. 19. 00:24
21/23 anonim válasza:
20 nyugi, rendben volt a válaszod. Csak valaki nyilván nem azt olvasta benne, amit hallani akart.
22/23 anonim válasza:
"Van elég bajom ezek nélkül is."
Leginkább az, hogy tök magányos vagy, mert a családodat elmartad magad mellől, más meg nem akar ismerkedni veled.
23/23 anonim válasza:
Szegény nagyanyád azért sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!