Érdemes időről időre vérig sérteni embereket csak hogy a saját életükkel foglalkozzanak?
Az,hogy egybe írta az egész mondatot miért is fontos információ?
Egyébként vissza hívtad,hogy ki oszd,ahelyett,hogy megkérdezd miújság vele? Megnyugtasd,hogy veled minden rendben van?
"Az,hogy egybe írta az egész mondatot miért is fontos információ?"
Mert azt akarja vele jelezni, hogy a nagymama értelmi képességei igen alacsonyak szerinte, pedig inkább csodálni kellene a valószínűleg 70+ nagymamát, hogy tud smst írni.
Tipikus.
Kommunikálni nem tudsz, ha kellemetlen a téma, elrohansz, homokba dugod a fejed, de elvárod, hogy mindenki megértsen
Te vagy a marha önálló, akit senki nem érdekel, de még azt is idejössz véleményeztetni, hogy mit mondj.
Szerintem húzz el egy pszichológushoz
Senkit nem kell sértegetni, sőt! Mielőtt bármilyen válaszlépést teszek, amikor valami vélt sérelem ér, megállok, elszámolok 10-ig és megpróbálok bele helyezkedni a másik ember nézőpontjába. (Nyilván nem bárki esetében, de ha egy szerettemről, rokonomról van szó, akkor igen.) És megnézem, hogy ő mi miatt tette, amit tett és visszakérdezek magamnak, hogy "biztos, hogy ez akkora baj, hogy nekem, egyből hormontúltengésesen fel kelljen háborodni rajta????" Aztán az esetek 99%-ában kiderül, hogy egy családtag egyáltalán nem akart rosszat, maximum az ő szemüvegén keresztül nézve tett egy javaslatot. Aztán ha úgy érzem, hogy mégsem szívlelem meg, mégsem az én utam, akkor megköszönöm, és a határaimat meghúzva határozottan, de udvariasan nemet mondok.
Sokkal nagyobb emberi nagyság, mint ezek a hormonzavaros fiatalos hévből jövő érzelmi durcik és háborgások. A határainkat pedig meg lehet húzni arrogancia nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!