Mégis mit foglalkoznak velem állandóan?
Állandóan azt mondogatják ilyenkor ne menjek sport motorral motorozni mert életveszélyes stb. Én is időm hogy az, és akkor mivan? Mit foglalkoznak egyesek azzal hogy az életemmel játszok? Nem értem. Az élet maga egy játék. Ebben a játékban pedig szeretném ki venni a részemet az életem kockáztatásával is. Tisztában vagyok a veszélyekkel,nem vagyok analfabéta meg ilyenek. Motorozom, ha meghalok az úton akkor meghalok. Érdekel? Mert engem nem. Egyébként az életem is rendben van, felelősséggel senkinek sem tartozom (nincsen nőm, se gyerekem) ennyit
26 férfi
Mondjuk szeretnek, kedvelnek azok, akik mondják?
Mondjuk ilyen hozzáállással ne haragudj meg, nem épp féltenélek, hanem azt, akit #1 is mond.
Bírom az embereket, akik szarnak arra, hogy szeretik Őket és féltik, csak lennél korrekt és megmondanád Nekik, hogy leszarod, mert hajt a véred.
Akkor nem fognak félteni sem és megoldódik a problémád is.
Tipikus önző hozzáállás...
Igazad van, szarj le mindent, te vagy az élet császára, nem tartozol senkinek semmivel, szüleid meg majd eltemetnek, végülis ez az élet rendje, hogy a szülő temeti el a gyerekét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!