Hiányzik annak a szeretet, aki sohasem kapott?
Figyelt kérdés
Lehet még pótolni, vagy az ilyen ember mindig is "más" lesz?2010. okt. 15. 19:50
1/12 anonim válasza:
Hát szerintem annak, aki soha nem kapott még szeretet, nagyon is hiányzik neki, de amikor végre szeretetet kap, akkor nem igazán tud mit kezdeni vele.
2/12 anonim válasza:
Persze, de nem tudja mi hiányzik, csak azt, hogy valami. Utána lehetetlen dolgokba kezd el kapaszkodni, mondjuk túlságosan szeret valamit, legyen ez tárgy, vagy akármi. Szerintem.
3/12 anonim válasza:
Olyant, aki soha nem kapott, el sem tudok képzelni. Nekem még a vendégcicám /értsd: nem az enyém, valakié, én csak etetem/ szeretete is fontos! Szerintem aki soha nem kapott, talán nem is tudja, mi hiányzik neki.
4/12 anonim válasza:
Nekem is vannak vendégcicáim. Most megint jött egy, de ő be is költözött :) Nagyon aranyos. Nem tudom, hogy bedobták-e vagy magától döntött-e a költözés mellett, de már most a szívemhez nőtt, neve van és hamarosan nyakörve is lesz :)
5/12 A kérdező kommentje:
És hol kell kezdeni azzal, aki "nem is tudja, hogy mi hiányzik neki"?
2010. okt. 15. 20:10
6/12 anonim válasza:
Nagyon sokáig szinte évekig hiányzott a szeretet az életemből. Mindent nekem kellett megoldanom, tennem valamiért, küzdeni a gyerekemmel együtt a mindennapi falatért. Irtózatosan belém ívódott a küzdés, és ezt nem tudom legyőzni. Még most sem amikor kicsit rendbe jött az életem. Jelenlegi férjem elhalmoz szeretettel, és sokszor nem igazán tudom kezelni ezt a dolgot, pedig ő a mindenem. Az ilyen emberek mint én is, nem tudom kimutatni őszinte szeretetemet, de ha a másik, aki közel áll hozzám bajba kerül, azért küzdök a végtelenségig. Hát mi ilyen emberkék vagyunk.
7/12 anonim válasza:
A szeretethiány örökre megnyomorítja az embert.
8/12 anonim válasza:
Addig kerestem 1000-el, amíg meg nem találtam!És megtaláltam!
9/12 anonim válasza:
Szeretet és szeretet kérdése más. Ha nem volt meg a családi háttér, és olyan közegben volt valaki, ahol nem kapott szeretet, bizony rányomja a bélyegét az egész életére. Az más kérdés, ha kapott valami törődést, de nem eleget. Egy személyben egyetlen ember nem tudja pótolni mások hibáit, de sokat segíthet a szeretettel. De arra számítani kell, hgoy nagyon érzékeny, zárkózott lehet, aki nem kap elég szeretet, és könnyen elutasít, mert fél.
10/12 anonim válasza:
Az is elég érdekes, hogy valaki hiába kapott gyerekkorában szeretetet, felnőttkorára sem tud mit kezdeni vele. Nem tud szeretni, és nem tudja elviselni, hogy szeressék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!