Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek idősödnek a szülei,...

Akiknek idősödnek a szülei, nem ijesztő, hogy ennyire eltelt az idő?

Figyelt kérdés

Anyám majdnem 60 és apám meg majdnem 70. Fura, amikor beszélgetek velük, néha beszólnak ilyet, hogy ha majd elpatkolnak vagy ilyesmi. Ilyen szavakkal.

Apám soha nem volt egy villám, de réghez képest lassú öregember lett. Agyilag néhány dologban fiatalos, valamiben régimódi,de az is volt. 1-2 éve inkább rajta csodálkozom, hogy megöregedett. Ritkán találkozom velük, messze lakom, így szembetűnő a változás.

2023. aug. 15. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem ennyire prolik, de igen, telik az idő. Mellé van még 3 80+-os nagyszülő is, akik mostmár nagyon oda vannak...
2023. aug. 16. 09:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim 63-61 évesek, egyebkent egyelőre fittek, és van még egy 85 éves nagyim, aki már sajnos nagyon nem az. Mostanában elszomorít ha arra gondolok, hogyha meghalnak, gyakorlatilag egyedül maradok a világban. Mármint persze, van férjem és gyerekem, de mégis egy bizonyos értelemben egyedül leszek. Olyan rossz érzés.
2023. aug. 16. 15:25
 13/13 anonim ***** válasza:
De, borzasztóan gyorsan megy az idő! Szüleim 65 évesek, anyu nyugdíjas, apu nyugdíj mellett dolgozik is, mert őt valahol a hivatása élteti. Igazából szellemileg, testileg épek, utaznak, wellnesseznek, csak fáj belegondolnom, hogy már kevesebb évem van velük hátra, mint amennyi eltelt (42 leszek). Nekem ők a világon a legfontosabbak, nem tudom elképzelni az életem nélkülük.
2023. aug. 16. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!