Aggódjak a lányomért? Tehát az a baj hogy álmába beszél, és az az ijesztő ha kérdezek is válaszol.
Én nem tudok megfelelő magyarázatot... szerintem aggódnod nem kell, de vidd el kivizsgálni a biztonság kedvéért.
Ha gyerekes lennék, mondanám hogy szellem, de ez nem lenne igaz :)
Érte mostanában valami nagyobb lelki vagy fizikai sérülés?
"tegnap ott állt az ágyamnál, és zörgött, felébredtem, és ott feküdt a földön"
Most feküdt vagy állt?
Mi úgy tanultuk, hogy ez az alvajárás egy fajtája. Az alvajárás nem mindig tényleg járásról szól, hanem álmában való beszédről, cselekvésről.
Nekem is volt ilyen néha, hogy ha hozzám szóltak álmomban, teljesen értelmesen válaszoltam, de reggel semmire nem emlékeztem, de elmúlt. A lányodnál ez súlyosabb, de nem biztos, hogy baj. Én megkérdezném orvostól. De az is lehet, hogy B-vitamin hiánya van, attól is kialakulhatnak alvászavarok.
Egyébként csak azért gondolok ezekre, mert egészségügyi szakközépbe járok, de egy orvos ezt sokkal jobban tudná, hogy mi a baja és mi lehet a megoldás.
hát lehet, hogy megmarad, nem akarlak elkeseríteni :( férjemnél megmaradt :( engem baromira zavar de nem tudok vele mit csinálni. Múltkor ilyet szólt nekem:" azon sem lepödnék meg ha halott német katonát találnának itt." A másik: "3 hetente kell cserélni." kérdezem, mit? "Hát 3 hetente kell frissíteni a szoftvert a telefonon."
5 perccel késöbb felébredt és egyáltalán nem emlékezett, hogy ezt mondta. Meg volt, hogy kijött velem az éjjel a babánknak tápit készíteni, és fogalmam nem volt róla, hogy most mit keres itt...erre sem emlékezett.
Nem tudom ez mitöl van, de szerintem barátkozz a gondolattal, hogy nem biztos, hogy elmúlik :(
Kérlek írj nekem privit ha sikerült valamivel leszoktatni! Köszi elöre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!