Ha én nem egyezem bele 19 évesen abba, hogy apám feleségül vegye a nőjét és abba a házba költözzenek ahol mi lakunk, akkor megteheti, hogy mégis odaköltözteti?
Anyám 3 éve meghalt.
Az anyai részből én is örököltem 1 harmad részt, de apám a haszonélvező és a tulajdon nagy része az övé.
10! Ez egy több generációs hatalmas ház, akár még találkoznunk sem kellene a nővel, mégsem fogom elfogadni, hogy ide költöztesse!
Én nem szándékozom innen elköltözni később sem!
Tehát apád maradjon egyedül, hogy neked jó legyen?
Miért kell ilyen önző seggf.jnek lenni?
Nem is kell elfogadnod. Felnőtt ember vagy, el is költözhetsz.
Nincs beleszólásod abba, hogy a haszonélvező kit költöztet oda.
Hogy valami konstruktív is legyen: azt azért felvetheted, hogy fizesse ki a te részedet, vagy adjátok el a házat, osszátok szét a bevételt (vigyázz, az apának a haszonélvezet után is jár a ti részetekből), és mindenki vásárol magának valami újat.
Azzal inkább ne próbálkozz, hogy szivatod az új nőt, mert ha feljelentenek zaklatás miatt, akkor te leszel kitiltva a házból.
Amúgy még a legszigorúbb házasság-értelmezésekben is szabad a gyászév leteltével újraházasodni, szóval talán kitakarodhatnál az apád magánéletéből.
10 vagyok.
Kérdező, kompromisszum, mint olyan? Ismerős? Se elköltözni, se mást odaengedni nem akarsz, szerinted mégis mi a megoldás? Mert így maximum annyit érsz el, hogy elveszíted az apádat is (érzelmileg).
Kérdező, akkor te se házasodsz meg soha? Hiszen gondolom ha apád nem vihet oda nőt, akkor te se?
Amúgy meg elszeparálódsz, főzöl mosol takarítasz magadnak, fizeted a rezsi rád eső részét, bevásárolsz mindent ami kell, és probléma megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!