Hogy jelentettétek be a családnak, rokonságnak, hogy hosszú házasság után elváltok?
Az ő 6 éves kapcsolatukat meg pár éves házasságukat nem nevezném hosszú kapcsolatnak. 😄
Szerencsére nem vagyok érintett, de azt gondolom, az ember a szüleinek és testvéreinek elmondja, de ők amúgy is látták a jeleket, ha nem is annyira, mint aki benne él.
A távolabbi rokonokat meg fölösleges tájékoztatni. Amikor találkoztok és szóba kerül, kivel mi van, akkor elmondod. De valószínűleg szüleidtől pár hónapon belül eleve megtudják.
Ahol meg a rokonság intenzíven használja az Facebook-ot kapcsolattartásra, ott a kapcsolati helyzet megváltozása, a közös képek törlése önmagában egyértelmű.
Elválunk. Pont.
Az okok rajtunk kívül nem tartoznak másra.
Az ex feleségem úgy lépett le,hogy nem közölte senkivel.
Így a gyerekek is tőlem tudták meg,hogy elmegy és új életet kezd egy másik pasival.
A szüleim már nem élnek az apósom is már meghalt.
Az anyosomnak is én mondtam el azóta sem beszél a lányával nagyon haragszik rá.
A rokonság is csodálkozott,hogy 28 év után se szó se beszéd nélkül elment.
Nem rögtön váltunk el rá egy évre.
Annyit azért megtett,hogy miután elment nekem és a gyerekeknek küldött egy SMS-t de azt nem írta meg,hogy miért döntött így és még a mai napig sem tudom.
Nekünk anyum úgy tálalta, hogy "ne szálljatok fel a buszra, nem megyünk haza többé"
(Beköltözött egy új nő a házunk és ezt eltitkolta anyum. Csak elmentünk a nagyszülőkhöz, hitelre vett anyum házat, bútort és ennyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!