Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha anyukám nagyon...

Mit tegyek, ha anyukám nagyon magányos, de ugyanakkor szeretném a saját életemet is épiteni így 30 évesen?

Figyelt kérdés

Ugy erzem megrekedtem egy gyerek szintjen. Meg mindig otthon elek anyukammal, ha bar van lakasom (amit kiadtam alberletbe).

Akarhanyszor elmegyek otthonrol, akar csak egy baratnommel talalkozni, buntudatom van. Hogy anyukamat egyedul hagytam.

Nagyon rossz ez igy, az lenne a legjobb, ha talalna maganak egy tarsat. Ugy erzem nem tudok haladni az eletemben, mert allando buntudat erzesem van. Volt, hogy randiztam, es a randi kozepen anyukam hivogatott, hogy mikor megyek haza es hogy mar nagyon keso van.

Valamilyen szinten buntudatom van, mert az elmult 10 evben kuldoldon eltem, es nem voltunk annyira sokat egyutt, es olyan, mintha ezt probalnam “bepotolni”.

Valahogy nagyon nem jo ez igy…

Szeretnek a sajat lakasomba koltozni, nem akarok mar otthon a szuloi hazban elni, hiszen akarhanyszor ott vagyok (es nem epp kulfoldon egyedul), olyan mintha egy teljesen mas szemelyisegem jonne elo.

Egy kis gyereknek erzem magam, aki minden szinten rendszabalyozva van, nincs semmi maganeletem. Neha megszolalni sem merek.

Az evek meg csak telnek, es telnek, szeretnek komoly kapcsolatot, sajat csaladot, egy ferjet, vagy akar gyereket.

De a buntudat visszatart…

2023. aug. 7. 08:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretnék családot." Hát pedig így nem lesz! Pontosan tudod, mit kell csinálnod, lépd meg. Bérlőnek felmondasz. Most. "Jó lenne, ha találna magának egy társat." Ez nem a te dolgod, neked az kell, hogy te találj egy társat, az anyád társához vagy nem-társához nincs közöd, az biztos, hogy nem te vagy.

Menj pszichológushoz! De már előtte mondj fel és költözz, ne húzd a saját idődet, mert nincs. Anyáddal ezt nem kell megbeszélni, nem is lehet, mert ő önző, neked kárt okoz. A tényt kell vele közölnöd, mikor már megtetted, azt is röviden és határozottan. Felnőtt ember, a saját életéért ő felel, te nem vagy az ő érzéseiért felelős, az az ő dolga.

2023. aug. 7. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
egyszerű, költözz el, és ne egy felnőtt embert bébiszittelj egész nap. anyád felnőtt nő, majd ha unatkozik, keres magának elfoglaltságot, ha megértette, hogy a szórakoztató háziszolgája lelépett, és itt az ideje felemelni a sggét a fotelből és kezdeni valamit magával.
2023. aug. 7. 11:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Láthatod, hogy egyhangúan minden válaszolónak az a vélemény, hogy ezt így ne folytasd. Keress pszichológust, ő segíteni fog a leválásban, mert ez nem normális, ez beteges.
2023. aug. 7. 14:18
 14/15 anonim ***** válasza:
29%
Kéne mellé valaki.
2023. aug. 8. 03:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, ha te 30 vagy, anyukad gondolom 60 körül lehet. Ez bőven nem öreg, feltéve h egészséges. Ha még dolgozik, az le kéne kösse valamennyire, hiszen emberek között van. Ha már nyugdíjas, akkor is mehet találkozni az ismerőseivel, barátaival - ha nincsenek, az nem a te hibád. De 60 évesen bőven szerezhet még új ismerősöket. Ha erre nem képes, akkor pszichologus kellene neki, mert nem a felnőtt gyerekével kell pótolnia a felnőtt kapcsolatok hiányát.
2023. aug. 11. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!