Mostanában egyre gyakrabban üt meg a párom, de úgy, hogy nem marad semmi nyoma. Mit csináljak?
Basszus, egyszer sem szabadna megütnie! Ez az ember nem a párod, de ha így akarsz élni?
És még véded is, hogy kifelé kedves, gondoskodó. Na ja, a látszat csal, kifelé hazudik, otthon meg pofozkodik.
Hát te tudod.
Ismét bebizonyosodott, hogy nők egy részének ez kell, nekik ez a „jó” társ, a férfi!.
Komolyan nem értem az ilyen nőket.
Eszembe sem jutott, hogy félreérthető, ha 10 órakor mennem kell. Csak bejött a férjem és nem szerettem volna, ha észreveszi, hogy miről beszélgetünk.
De látom, hogy vannak olyan válaszolók mint férjem, nem is bántottam őket, hogyan is tettem volna, mégis támadnak, vádolnak valamilyen indokkal. Jó lenne, ha 12 éves lehetnék, talán máshogy, szerencsésebben alakulna az életem.
A jó szándékú biztatásokat köszönöm, kicsit erőt merítettem belőlük. Nem könnyű így egyedül, mert a szüleimre tényleg nem számíthatok, nem szeretném részletezni miért. Néha egész tehetetlennek, erőtlennek, sőt szégyen, nem szégyen gyávának érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!