Mostanában egyre gyakrabban üt meg a párom, de úgy, hogy nem marad semmi nyoma. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kifele gondoskodónak, a családjával törődő embernek látszik, annak is tartják, és inkább engem kiáltanának ki elviselhetetlen hisztérikának, ha panaszkodnék.2010. okt. 14. 21:24
11/29 anonim válasza:
Azt nem akarod esetleg megírni, hogy miért üt meg? Mert az nem lényeges? Mi a szóváltás az ütés előtt? Erre kíváncsi lennék? Meg az ő véleményére is, mert egy férfi is lehet áldozat például lelki hadviselés esetén. Van más lehetősége a férfinak a szavaid elől való menekülésre?
12/29 A kérdező kommentje:
Nincs még gyerekekünk, de terhes vagyok. Voltam már korábban is, csak elvetéltem. Lehet, az állandó idegességtől, és félelemtől, hogy mit tesz, mi fog történni, ha dühös lesz. Sajnsos, nincs hova mennem, mert anyámék őt támogatják, biztos, hogy nem fogadnának be.
2010. okt. 14. 22:02
13/29 anonim válasza:
A statisztikák szerint a családon belüli erőszaknál 10- ből 9 esetben a férfi az erőszakos, és 10- ből 1 esetben halállal végződik, 10-ből 9 esetben a nő hal meg. Nekem ennyi elég volt, hogy beadjam a válópert. Nálunk is így kezdődött. nem kell megvárni, amíg belédrúg, megfojtogat, vagy felkapja a kést, És afelől is biztos lehetsz, hogy te egyre jobban kikészülsz, egyre nagyobb " hisztérikává " válsz, és a gyerekeid pedig vagy a te nyomdokodban áldozatok lesznek később, vagy az apjuk példáját látva agresszorok. A döntés rajtad áll, mert a párod nem fog dönteni helyetted.Ő rövid úton oldja meg a problémát.
14/29 A kérdező kommentje:
Nem is igazán rám dühös, a munkahelyén bosszantják fel, aztán már így jön haza.
2010. okt. 14. 22:04
15/29 anonim válasza:
Aminek nem marad nyoma az nem ütés, az semmi.
Más kérdés, hogy nem vagy állat, akit idomítani lehet és kell. Ne hagyd ott, hanem vágj vissza, hátha észre tér. Használj nőies szközt ehhez, pl mérgezd meg, persze nem halálosan, csak annyira, hogy nyüszítsen kicsit.
16/29 anonim válasza:
mi az ,hogy anyádék őt támogatják?elmondtad,hogy ver?szerintem onnantól nem lenne jó a véleményük róla.
17/29 anonim válasza:
Kérj segítséget tőlük: [link] Siess! Idővel még durvább lesz, akár ölhet is. ha gyerekek is vannak, akkor még jobban siess, egy agresszív apa egy életre tönkreteheti őket.
18/29 A kérdező kommentje:
Nem marad nyoma, mert olyan helyen üt meg, például a fejemet, ott nem látszik. Egyébként rosszul esik akkor is, hanem fáj annyira.
2010. okt. 14. 22:08
19/29 anonim válasza:
Ja, és primitív emberek oldják meg a problémákat fizikális módon. Szóra szóval kell felelni, NINCS INDOK arra, hogy egy férfi megüssön egy terhes nőt. Mivel úgy érzed, szüleid nem állnak melletted, ezért tudat alatt te is elhiszed, hogy veled ezt meg lehet tenni, mert ezt érdemled. Ez egyáltalán nem így van. És egyáltalán nem biztos, hogy őt támogatnák a szüleid. Én is ezt hittem, amikor kiborult a bili mégis mellém álltak, még apám is, aki évekig nem beszélt velem azelőtt.
20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, de most mennem kell.
2010. okt. 14. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!