Agresszív a párom mit tegyek?
Többszöri alkalommal megpofozott már,és utána mindig addig magyarázza a dolgokat amíg én magam is elhiszem hogy én voltam provokáló és megérdemeltem.
Tegnap este olyan hülyeségből ment a vita hogy ki alszik az ágy egyik felén
Nem engedtem neki én sem,és csúnyán beszélt persze erre én is elkezdtem lement a földre,és miközben én már aludtam ki cibálta az ágyról a matracot alolam mondván hogy ez az ő helye menjek a földre ,aztán hátulról megütött,nem ököllel de megütött
Teljesen ledöbbentem.Meg sem tudtam szólalni.
Az a helyzet hogy esküvőnk (lenne) egy hónap múlva kb.
Teljesen össze zavarodtam,nem tudom mit tegyek azt sem tudom szeretem e még vagy teljesen ki ölte belőlem .
Valaki hasonló helyzetbe ?
Én is az egyik hasonló válaszolónak a véleményén vagyok. Szakíts vele, vagy a te hátadba is belehajítja a kést vagy megölhet. Ilyen embernek ne szülj, mert megnyomorítja a gyerekeidet. Lépj minél hamarabb.
Érthetetlen számomra, hogy miért nem léptél már.
Szeretem igen.De nem türöm tovább
Most is csak rám hárít.szerintem fel sem fogja mit tesz
Akinek ennyi esze van…. Hát maradj cele, ha neked ez jó….
Most komolyan, miért nem hagyod ott a picsába?
Ha ez igaz: tök mindegy, szereted-e, ilyen kapcsolatból menni kell.
Az ágyon veszekedést nem is értem, mi a férjemmel az első együtt töltött estén megbeszéltük, ki hol akar feküdni, és 20 éve úgy alszunk, móka, de szállodában is, kérdés nélkül :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!