Agresszív a párom mit tegyek?
Többszöri alkalommal megpofozott már,és utána mindig addig magyarázza a dolgokat amíg én magam is elhiszem hogy én voltam provokáló és megérdemeltem.
Tegnap este olyan hülyeségből ment a vita hogy ki alszik az ágy egyik felén
Nem engedtem neki én sem,és csúnyán beszélt persze erre én is elkezdtem lement a földre,és miközben én már aludtam ki cibálta az ágyról a matracot alolam mondván hogy ez az ő helye menjek a földre ,aztán hátulról megütött,nem ököllel de megütött
Teljesen ledöbbentem.Meg sem tudtam szólalni.
Az a helyzet hogy esküvőnk (lenne) egy hónap múlva kb.
Teljesen össze zavarodtam,nem tudom mit tegyek azt sem tudom szeretem e még vagy teljesen ki ölte belőlem .
Valaki hasonló helyzetbe ?
"Tehát akkor gondolom ti nem voltatok még bántalmazó kapcsolat áldozatai .
Szívből kívánom hogy ne is legyetek."
. Aki bántalmazó kapcsolat áldozata, az nem kanyarít ide ilyen pszichoanalízis, belesűrítve minden tankönyvi elemet.
Eléggé elkeserítő ezek a cinkus szülj neki egy gyereket ,vagy hogyne lenne gyerek legalább ő is kap, hozzászólások..
Biztos vagyok benne,hogy vannak nők akik hasonló helyzetben vannak,vagy voltak és azért írtam ki ezt a kérdést,mert az ők történetükre és biztatására lettem volna kíváncsi,mert aki át élt hasonlót az tudja,hogy nem egyszerű lépni egy ilyen helyzetből.
Nem, az elkeserítő az, hogy csak Magyarországon több ezer nő TÉNYLEG ilyen kapcsolatban él, Te viszont csak válaszokat szeretnél generálni a vérszegény kamukérdéseddel.
Te tényleg ennyire rosszindulatú lennél?
"Te tényleg ennyire rosszindulatú lennél?"
. Azért vagyok rosszindulatú, mert azokat a nőket (és férfiakat) tényleg sajnálom, akik tényleg ilyen helyzetben vannak?
Mondom, hogy csak provokálsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!