Agresszív a párom mit tegyek?
Többszöri alkalommal megpofozott már,és utána mindig addig magyarázza a dolgokat amíg én magam is elhiszem hogy én voltam provokáló és megérdemeltem.
Tegnap este olyan hülyeségből ment a vita hogy ki alszik az ágy egyik felén
Nem engedtem neki én sem,és csúnyán beszélt persze erre én is elkezdtem lement a földre,és miközben én már aludtam ki cibálta az ágyról a matracot alolam mondván hogy ez az ő helye menjek a földre ,aztán hátulról megütött,nem ököllel de megütött
Teljesen ledöbbentem.Meg sem tudtam szólalni.
Az a helyzet hogy esküvőnk (lenne) egy hónap múlva kb.
Teljesen össze zavarodtam,nem tudom mit tegyek azt sem tudom szeretem e még vagy teljesen ki ölte belőlem .
Valaki hasonló helyzetbe ?
Mi a kérdés szóköz nélküli?
Maradj vele, ha ennyire unatkozol.
Tehát akkor gondolom ti nem voltatok még bántalmazó kapcsolat áldozatai .
Szívből kívánom hogy ne is legyetek.
"Többszöri alkalommal megpofozott már"
Csak addig tudja csinálni, amíg hagyod. Az elsőnél ott kellett volna hagynod, és akkor most nem lennél bántalmazó kapcsolatban.
A helyedben azonnal lelépnék tőle, és örökre.
Tehát tisztában vagy vele, hogy bántalmazó kapcsolatban vagy, ki is kéred magadnak, de azért nem tudod, hogy mit tegyél és egy hónap múlva esküvő. =D
Éljetek sokáig boldogan, a normálisakat meg hagyjátok békén. Gyerek lehetőleg ne legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!