T. I nem vágytok néha egy kis ölelésre?
Figyelt kérdés
Én nem igazán szoktam kapni senkitől..2010. okt. 14. 20:52
1/24 anonim válasza:
De igen már nagyon... de már csak két hét.... és remélem annyit kapok amennyit csak akarok :D
2/24 anonim válasza:
De igen, de már csak 1 hónap és remélem annyit kaphatok, amennyit akarok.
3/24 anonim válasza:
én mindig vágyok ölelésre, de ezt sajnos csak családtagoktól kapom meg
4/24 anonim válasza:
Mindig is úgy éltem a párkapcsolataimban, hogy öleléssel búcsúztunk, és öleléssel fogadtuk egymást, amikor hazulról elmentünk, vagy épp haza értűnk. És ez nagyon jó volt, de már nagyon hosszú ideje nincsen jelen az ölelés az életemben. De még bizakodom:-)))
Nos: Férfi vagyok!
5/24 anonim válasza:
Én meg senkitől aki miattam ölel meg, nem pedig mert neki van szeretethiánya :S
Esténként rohadtul depis vagyok emiatt :S
6/24 anonim válasza:
Minden nap megölelem a barátaimat. =3
7/24 anonim válasza:
Dehogynem:( és tudom is, hogy kitől.
8/24 anonim válasza:
Haj, dehogynem. És nincs. Néha azt gondolom, ettől vagyok idegbeteg.
9/24 anonim válasza:
Én mindenkit ölelgetek. :) Az őrületbe kergetem vele a barátaimat.... de nagyon jól esik! A kérdés időzítése pedig remek, mivel holnap az ölelés világnapja lesz! Szerintem az utcákon is rengetegen fognak ingyen ölelést osztogatni. Kívánom mindenkinek, aki ölelésre vágyik, hogy mihamarabb kapja meg!
10/24 anonim válasza:
Én is vágyok már nagyon egy ölelésre... Hetek óta senki nem ölelt meg... Én pedig csak a pocimat ölelem, mert bennem él a Babám :)
De most küldok mindenkinek egy NAAAGY pocakos ölelést! >:D<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!