Meghívjam a szüleim temétésére a rokonokat, ha azok 10 éve nem érdeklődtek felőle, nem hívták ünnepekre sem? Én 20 éve nem beszéltem velük. Még a telefonszámukat sem tudom, valamelyiknek a lakcímét sem.
19, nem haltak meg, csak hát ugye egyszer eljön a pillanat.
Nem véletlen nem keresnek csak minket!
És igen ettől függetlenül sem korrekt eltitkolni. Csak gondolkozok rajta mi lenne ha mégis.
Van ilyen rokonom, mint te. Fűnek-fának meséli, hogy mi lenézzük, mert több pénzünk van. Soha nem keres, mi nem mehetünk hozzájuk, a gyerekeinek ajándékot postán küldhetünk csak. Minden évben felajánljuk, hogy ott a nyaraló, menjenek bármikor, de mi vagyunk a szar alakok, mert szerinte ezt csak azért, hogy felvágjunk, inkább nem nyaralhatnak a gyerekeik se.
Nem mi vagyunk rosszak, ők nem tudják elfogadni, hogy nekünk jobb.
Pont ilyen lehetsz
23, Soha senkinek nem meséltem a rokonaimról semmit, pontosan ezért jöttem ide mert itt anonim módon lehet.
A legutóbbi pár alkalommal pont hogy szüleim kerestek őket, ők mentek látogatóba.
Nincsenek rossz viszonyba egyébként csak valamiért nincs kommunikáció.
A gyerekik születéséről sem szóltak szüleimnek, ezek után mire gondoljak?
És nem ilyenek vagyunk mint leírod.
"nem haltak meg, csak hát ugye egyszer eljön a pillanat."
Baxus....
Én nem értelek sem téged, sem a többi válaszolót, aki azt írja, nem illik "eltitkolni".
Az nem eltitkolás, hogy nem jelzed valaki halálát olyan embereknek, akikkel egyébként nem beszéltél már tizenx éve. Nem is tartjátok a kapcsolatot, akkor szerinted érdekli egyáltalán őket, hogy meghalt?
Mert engem nem érdekel olyan rokonok halála, akikkel nem tartom a kapcsolatot, a temetésre se mennék, minek, nyilván ha érdekelt volna, tartjuk a kapcsolatot.
Gondolom, a szüleid utcájának végén lakókat sem keresed fel, hogy meghalt anyád/apád, pedig még őket is többször láthatta, mint a rokonaidat.
Azt se értem, hogy akarnád jelezni nekik, ha se a számuk, se a címük nincs meg. Ne fussál felesleges köröket, hidd el, pont lesz*rják, élnek-e a szüleid vagy mikor lesz a temetésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!