Meghívjam a szüleim temétésére a rokonokat, ha azok 10 éve nem érdeklődtek felőle, nem hívták ünnepekre sem? Én 20 éve nem beszéltem velük. Még a telefonszámukat sem tudom, valamelyiknek a lakcímét sem.
7, Pontosan így gondolom én is.
Idegesítene a jelenlétük is, mert ők szeretnek a középpontban lenni, gátlástalanok. Csak megjátszanák magukat, hogy szerepelhessenek.
Volt már erre példa régen egy temétésen.
10 éve nincs kapcsolat, de tudod, milyenek? Aha
És persze ez csak akkor derül ki, mikor többen írják, hogy mondd el, mint azt, hogy ne.
11, Vannak bizonyos körülmények ami miatt nem kerestük mi, de nyilvánvalóan ők ezt nem így fogják gondolni.
Mi más körökben mozgunk, nem érünk fel hozzájuk, ők ismertebb emberek, tehetősek. Mi nem. Nagyon nem.
Ahogy érzed, ne befolyásoljon az itteni sok álszent kommentár.
Nekem is vannak rokonaim szlovákiában, akiket 14 éves koromban láttam utoljára, most 46 vagyok. Amikor 10 alatt voltam, összejártunk, aztán nem értesítették nagyanyámat az unokatestvére haláláról. Utána nem is válaszoltak nagyanyám leveleire. Nem tudom lettek-e tájékoztatva, de szerintem nekem kisebb gondom nagyobb lenne annál, hogy felkutassam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!