Merken vállalni, hogy én ezt a bútorozatlan lakást venném ki magamnak a családom előtt?
Most vagyok 30 éves, tavaly költöztem Budapestre a családi házból vidékről. Egy IT diplomám van, és dolgoztam is IT területen. Mesterszakra jöttem fel tavaly Budapestre, egy évig kolis voltam, és nem volt munkahelyem. Jelenleg van esélyem egy mesterséges intelligencia gyakornoki pozícióra, amiből lehetne szép jövőm.
Öcséim régebb óta élnek Budapesten, támogatnak az albérlet keresésben. De anyával azt mondják, hogy a praktikum, és az anyagiak miatt, bútorozott albérletbe költözzek mindenképpen.
Nekem tetszene egy lakás a Budai oldal csendes részein, de bútorozatlan.
Érdemes-e a családommal szemben, akik óvnak mindentől felvállalni, hogy én mégis oda szeretnék költözni, és meg tudom venni azt a pár bútort, amire szükség van ott?
Mintsem, hogy elmenjek olyan albérletbe, ahol nem érzem annyira otthon magam, és azt várom, hogy költözhessek már ki?
Hülye autocorrect
*Merjem
Ágy, íróasztal kevés lesz.
Eladni aprópénzért fogod csak tudni. Szerintem is inkább bútorozott az keress
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!