Anyuék kértek 50ezret kölcsön, de férjem nem akar adni! Nekünk is van kiadásunk! Megmondtam anyunak, mondta hogy azért kijön este és beszél vele! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
tudom hogy este is azt fogja mondani hogy nem és ez nagyon kellemetlen lesz mindenkinek!minden hónapban kérnek 5-10-15ezret!mindig vissza is adták!de ez nagyon sok!2010. okt. 14. 09:39
11/15 anonim válasza:
Anyósóm kért tőlem 45 ezret...azóta se láttam, soha senkinek nem adok kölcsön.
12/15 Beatrix17 válasza:
Én anyumnak soha nem adtam kölcsön!!Nem bank vagyok,hanem a lánya!Ha pénz kellett,adtam.De soha nem fogadtam el,amikor vissza akarta adni!Ő is mindig mindent megadott nekem.
Ha van rá módotok,adjatok!Nyilván nem kérne,ha nem lenne rá nagyon szüksége!És ha eddig vissza adta,most is meg fogja tenni!!
13/15 anonim válasza:
én szó nélkül adnék nekik ha lenne miből:)
14/15 anonim válasza:
Ha mindig visszaadták akkor nem tudom mi a baj? Ők a szüleid! Ha többször kértek, de nem adták volna vissza megértem, de így hogy rendesen visszadták, így nem értem.
Persze 50ezer ténlyeg elég sok, de akkor tényleg adj csak 25-öt, ha az 50 nem fér bele, ezt biztos megértik.
Azt tudod, hogy mire kell nekik 50ezer?
15/15 anonim válasza:
A szüleimnek adnék. Az anyósomnak nem, mert utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!