Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne elköltözni ?...

Mennyibe kerülne elköltözni ? Szobatárssal olcsóbb lenne stb. ?

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg, hogy el kellene költöznöm bármi áron, de fogalmam sincs hogy mi lenne lenne a legjobb megoldás. Keressek egy szobatársat és azzal ? Nem az a lényeg különköltözésnél, hogy ne kelljen másokhoz alkalmazkodni stb. ? Egyáltalán olcsóbb lenne úgy ? Mennyibe kerülne kb. egy albérlet amivel kevesebb mint 1 óra pest ? Van most 500e félre téve, ha gyűjtök még 2-3 hónapig elég lehet indulásnak ?

2023. júl. 19. 11:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
Akkor rakj félre többet akkor, amikor 400 körül keresel, hogy kipótold, ha csak 220 körül keresel. De mi okozza ezt a nagy árkülönbséget?
2023. júl. 19. 12:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha idegennel koltozol ossze, ez mindig benne van a pakliban sajnos, szerencse kerdese, hogy kit fogsz ki.Nyilvan baratokkal egyszerubb, de nem mindig van erre lehetoseg.

En 5 evig eltem kulonbozo lakotarsakkal, ebbol egyszer volt olyan, hogy konkretan 2 honapot birtam egy lakasban es kikoltoztem, mert kriminalis volt a helyzet. Nem takaritott, az egy dolog, de brutal disznoolat hagyott minden helyisegben maga utan, hetente 4x bulit tartott,allandoan idegenek jarkaltak at, a tulajjal nem lehetett beszelni, leszarta.

Szoval en mentem. Kauciot legalabb visszakaptam, mert hatarozatlan volt a szerzodes szerencsere, de abban a 2 honapban oregedtem vagy 10 evet 😂

Amugy meg a tobbiekkel nem volt baj.

Olyan dolgok voltak a kozosek, amiket felvaltva vettunk; mint pl a mosogatoszer, wc papir, kukazsak. De ezen felul mindenki maganak fozott, maga utan mosogatott, hutoben beosztottuk, hogy melyik polc kie.

Nyilvan ha mondjuk veletlenul nagyobb adag kajat foztem es lattam; hogy en ezt tuti nem eszem meg, akkor megkerdeztem a szobatarsamat, hogy ker-e.

Van, akivel aztan kialakult baratsag is, akkor voltak kozos borozgatasok, eljarogattunk ide-oda, meg ilyenek, de a legtobb esetben csak inkabb ugy kellemesen eltarsalogtunk, aztan ment mindenki a maga dolgara.

Ez nem baj; a lenyeg, hogy nyugodtan tudjatok elni egymas mellett.

2023. júl. 19. 12:38
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lakótársra gondoltál(nem szobatársra) egy többszobás lakás egyik szobáját kellene kivenned. Csepelen 60 ezer körül már találni fogsz. Ezeknél 1-2 havi kauciót kérnek (60-120 ezer ft) Ott HÉV is van, jó és gyors a közlekedés.
2023. júl. 19. 12:42
 14/24 A kérdező kommentje:
Ilyen a munkahely, többször hajlik 400 felé de 220 is előfurdul sajnos, nincs ráhatásom. Akkor nagyjából egy lakótárssal 40e-et tudnék spórólni havonta ? Egyébként 20 éves férfi vagyok.
2023. júl. 19. 13:02
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, hogy jött ki neked a 40? Én minimum 120-szal számolnék, ha lakható lakásra gondolsz. A rezsi felét is megspórolod lakótárssal. Szerintem így minimum 60+20 azaz 80 ezret spórolsz havonta egy lakótárssal.
2023. júl. 19. 13:06
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
Én mondjuk már inkább a családomat viselném el, mint idegent, ráadásul havi 100-at fizetni érte… nem látom értelmét, ha a szüleid nem bántanak szoval vagy tettlegesen
2023. júl. 19. 13:17
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem úgy számoltam, hogy ugyanazt a lakást venném ki egyedül mint 2en. Nyílván egy olcsóbba megyek ha nincs lakótárs.
2023. júl. 19. 22:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát neked kell eldönteni emlyik lenne a kényelmesebb.
2023. júl. 19. 23:00
 19/24 anonim válasza:
100%
Költözés esetén mindenképpen számold bele, hogy 2-3 havi kauciót is kér a kiadó. Ennek pluszban meg kell lennie.
2023. júl. 20. 08:03
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Milyen munkahely az, mit dolgozol?
2023. júl. 20. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!