Mennyibe kerülne elköltözni ? Szobatárssal olcsóbb lenne stb. ?
Ha idegennel koltozol ossze, ez mindig benne van a pakliban sajnos, szerencse kerdese, hogy kit fogsz ki.Nyilvan baratokkal egyszerubb, de nem mindig van erre lehetoseg.
En 5 evig eltem kulonbozo lakotarsakkal, ebbol egyszer volt olyan, hogy konkretan 2 honapot birtam egy lakasban es kikoltoztem, mert kriminalis volt a helyzet. Nem takaritott, az egy dolog, de brutal disznoolat hagyott minden helyisegben maga utan, hetente 4x bulit tartott,allandoan idegenek jarkaltak at, a tulajjal nem lehetett beszelni, leszarta.
Szoval en mentem. Kauciot legalabb visszakaptam, mert hatarozatlan volt a szerzodes szerencsere, de abban a 2 honapban oregedtem vagy 10 evet 😂
Amugy meg a tobbiekkel nem volt baj.
Olyan dolgok voltak a kozosek, amiket felvaltva vettunk; mint pl a mosogatoszer, wc papir, kukazsak. De ezen felul mindenki maganak fozott, maga utan mosogatott, hutoben beosztottuk, hogy melyik polc kie.
Nyilvan ha mondjuk veletlenul nagyobb adag kajat foztem es lattam; hogy en ezt tuti nem eszem meg, akkor megkerdeztem a szobatarsamat, hogy ker-e.
Van, akivel aztan kialakult baratsag is, akkor voltak kozos borozgatasok, eljarogattunk ide-oda, meg ilyenek, de a legtobb esetben csak inkabb ugy kellemesen eltarsalogtunk, aztan ment mindenki a maga dolgara.
Ez nem baj; a lenyeg, hogy nyugodtan tudjatok elni egymas mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!