Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a folyamatosan...

Mit tegyek a folyamatosan veszekedo szuleimmel?

Figyelt kérdés
Allandoan veszekednek. Most koltoztunk kulfoldre, apu mar regota itt van. Allandoan balheznak, veszekednek. Anyu a legrosszabb, pedig allandoan aput szidja. Azt elismerem nehez termezete van,de anyu allandoan a legkisebb dolgokbol is napokig szolo cirkuszt rendez. Az elejen meg velem is osszveszett vagy egy hetre. Teljesen hanyingerem lett tole. Minden szemet k*rvanak elmondott. Hogy en milyen gonosz es aljas vagyok. Pedig soha nem tettem ellene semmi rosszat. Raadasl iszik. Nem azota miota kikoltoztunk, felreertes neessek. Szerintem eleg sokat, egy nohoz kepest. Mit tegyek? Annyira utalatos dolgok ezek. Foleg amikoor reszegen latom... :( PLS... Help!! Most is veszekedtek, szidta aput en nekem meg teljesen nevetnem kellett amit mondott. O meg ramkiabalt, hogy mit nevetsz bmeg? apumeg: miert talan sirjon? Aztan leleptem.
2010. okt. 14. 00:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Na, figyu! Neki már szakember segítségére van szüksége, sajnos itt már az anyagcsere része lett az alkohol. Először odáig kell eljutni, hogy belássa, segítségre szorul. Vele már akkor is hiába akartok egyedül bármit kezdeni, nem fog menni. A Ti dolgotok annyi, hogy lássa, szeretitek, elkíséritek dokihoz. Ez az első és legnehezebb lépés. Valószínű, kb. két hétre benntartják, ha elvonási tünetei lennének, tudjanak segíteni. Adnak neki vitaminokat, szakemberek elbeszélgetnek vele, mi olyan kilátástalan (szerinte) az életében, hogy csak mámorosan tud létezni. Ha már ilyen viselkedésbeli torzulásai vannak, akkor ott már a máj, hasnyálmirigy, különböző belső szervek rendesen túl vannak terhelve. Ehhez is kevés a család. Egyet tudtok tenni, támogassátok ezen az úton. (És ne bosszants fel az ilyen kiröhögésekkel!:))
2010. okt. 14. 01:46
 22/30 A kérdező kommentje:
Gyogyszereket is szed... Nagyon sokat es a legkemenyebbeket. Apu baratjanak aki ugyanilyen depis volt, meg sem mondta mennyit szed. Vagyis ugy negyedet es azonnal aztmondta . Jezusom? Te hogy birod azt?? Es a tetejebe meg iszik is. Nem tudom mi a baja, mert nem hajlando elarulni, vagyis "neki nincs is semmi problemaja"..
2010. okt. 14. 01:47
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem szoktam kirohogni, de ez telleg durva volt XD Amugy kb. egy eve iszik. egyre tobbet vagy M.o.n meg tobbet ivott mint jelenleg. De gyogyszereket regota szedi 2-2.5 eve. Senkinek sem mondja meg, mennyit csak en es apu tudjuk. Keresztanyam is mondta hogy rengeteget szed(neki) es hogy alljon le. De o viszont nem tudja hogy iszik.
2010. okt. 14. 01:50
 24/30 A kérdező kommentje:
Xanaxbol legerosebb, rivotril asszem meg nemtom meg miket, de borzaszto sokat. volt hogy 4 legerosebb xanaxot vett be egy nap.
2010. okt. 14. 01:52
 25/30 anonim ***** válasza:

Na, ha nem szoktad kiröhögni, akkor béküljünk ki.:)

Ha már gyógyszereket szed, akkor van dokija. Hát hozzá kellene elmenni, tök normális dolog, nem Ti vagytok az egyetlenek, akinek előfordul ilyen a családjában. Hétvégén, vagy mikor egész nap otthon vagytok, próbáld kilesni mit szed és mennyit. Tudod, az ilyen ember a dokijának sem mond igazat. Segíteni viszont csak akkor tudnak, ha tudják, hogy mivel állnak szemben. Csak gondolj bele, ahogy mennek az évek, jobb nem lesz, csak egyre rosszabb. Egy család meg azért család (többek között), hogy a bajban ott legyenek egymásnak.

2010. okt. 14. 01:56
 26/30 A kérdező kommentje:
Nincs dokija.. :S A baratnoitol szerzi be titkosan. Szoval ok feliratjak kivaltjak anyunak... De ez borzaszto, raadasul mindenhonnet kapja.. :(
2010. okt. 14. 01:59
 27/30 anonim ***** válasza:
Atyavilág! És ott kinn gondolom nincs még egy általános orvos sem, akit ismertek. Az igazság az, hogy ezen nem Neked kellene agyalnod, hanem apudnak kellene lépni, méghozzá sürgősen. Azzal, hogy ez nyílt titok a baráti körötökben, csak felesleges témát szolgáltattok a többieknek, de a nagy baj Rátok vár. Nem jártok haza egyáltalán? Mert az itteni dokitoktól is kérhetnétek tanácsot, ne hagyjátok tönkremenni anyudat.
2010. okt. 14. 02:04
 28/30 anonim ***** válasza:
Sima drogos,alkesz.Az ilyenekkel,nem lehet beszélni,főleg ha agresszív.Kell keresni egy addiktológust és elvinni hozzá.Faterod,meg eléggé toleráns,hogy ezt elviseli.Én semmilyen anyagost nem viselek el a környezetemben.
2010. okt. 14. 03:21
 29/30 anonim ***** válasza:
*elvinni hozzá és ott bezárják,kb 2 hétre.Kicsit kitisztul,utána lehet vele beszélni nagyjából értelmesen,hogy befekszik kezelésre,vagy fel is út le is út.
2010. okt. 14. 03:28
 30/30 anonim ***** válasza:

Ahogy én ismerem a kezelését a gyógyszerfüggő alkeszoknak a következő.Vannak családsegítők,vagy alapítványok un tisztítók.Hivatalosak,vagy nem hivatalosak értük fizetni kell.Kifigyelik,hogy kitől kapja a tablettákat,az embert,az orvost,akárkit és megfenyegetik,hogy feljelentik drog terjesztésért,ha nem szál le az alanyukról.Ezzel egy időben házkutatás és megkeresik a dugi bogyókat,akárhol is legyen elrejtve,utána várnak.

Ilyenkor szokott a páciens pánikba esni,mindenkit hívogatni tablettákért,ez a legkeményebb rész,persze a környezetének még ekkor is simán tagad,pedig a vak is látja,hogy szakad róla a víz.Kb ilyenkor kell elkülöníteni,mert kárt tehet magában,vagy a környezetében.

2-3 év rivotril,xanax,pia kombó kemény függőséget/elvonást tud ám produkálni,és a szerint is kell kezelni.

2010. okt. 14. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!