Mit tegyek a folyamatosan veszekedo szuleimmel?
Figyelt kérdés
Allandoan veszekednek. Most koltoztunk kulfoldre, apu mar regota itt van. Allandoan balheznak, veszekednek. Anyu a legrosszabb, pedig allandoan aput szidja. Azt elismerem nehez termezete van,de anyu allandoan a legkisebb dolgokbol is napokig szolo cirkuszt rendez. Az elejen meg velem is osszveszett vagy egy hetre. Teljesen hanyingerem lett tole. Minden szemet k*rvanak elmondott. Hogy en milyen gonosz es aljas vagyok. Pedig soha nem tettem ellene semmi rosszat. Raadasl iszik. Nem azota miota kikoltoztunk, felreertes neessek. Szerintem eleg sokat, egy nohoz kepest. Mit tegyek? Annyira utalatos dolgok ezek. Foleg amikoor reszegen latom... :( PLS... Help!! Most is veszekedtek, szidta aput en nekem meg teljesen nevetnem kellett amit mondott. O meg ramkiabalt, hogy mit nevetsz bmeg? apumeg: miert talan sirjon? Aztan leleptem.2010. okt. 14. 00:59
11/30 A kérdező kommentje:
Nem vetted meg a lapod hogy szarik rank, magyarul?
2010. okt. 14. 01:30
12/30 A kérdező kommentje:
Es amiota itt vagyunk a tobbi magyar is mondta, hogy vmi gaz van vele vagy a munkahelyen es visszavehetne... Ez amolyan kivulrol mutassuk a szepet s jot, belul meg maradhat kukacos az a szep piros alma.!
2010. okt. 14. 01:32
13/30 anonim válasza:
Valóban nem lehet semmit kezdeni vele, amíg ő be nem látja, hogy segítségre van szüksége, de ezen a módon ez nem is fog sikerülni. Mondod, hogy már most eltúlozza a történéseket, ez már a kezdődő alkoholos paranoia, ami egyre durvább lesz. Nekem biztos, hogy többet érne az az ember, aki a világra hozott.
14/30 A kérdező kommentje:
Ha segitek fozni, akkor azonnal hu hat te milyen blfasz vagy ennyire lassu inkabb menny is innet... Hogyha sosem csinaltam akkor az elsonel igy kell reagalni. Kerdeztek megy e mar a fozes? Ahh ennek sosem fog. valasz... anyutol
2010. okt. 14. 01:36
15/30 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg hülyeséget mondott, ki tudja, nem voltunk ott. Nyilván nem kifizetődő ebben a helyzetben kiröhögni. Persze egészséges ember rendelkezik öniróniával, és nem sértődik meg ha kiröhögik, inkább rájön, hogy hülyeséget mondott, de ő bizonyára nem egészséges. Ilyen lelki terrorban viszont elég nehéz minden pillanatban empátiát tanusítani.
16/30 anonim válasza:
És nyugodt lehetsz, ha fogalmam sem lenne róla, akkor nem szólnék hozzá. Azt kell eldöntenetek, hogy végig akarjátok-e nézni, ahogy tönkremegy, vagy sem. Egy alkoholista férfira mikor már agresszív, valóban szinte lehetetlen hatni, de egy nőt az érzelmein keresztül meg lehet, ha el tudjátok hitetni vele, hogy nem az ellenségei vagytok, hanem segíteni szeretnétek.
17/30 anonim válasza:
De gyorsak vagytok, a 10.37-es választ még a 01.27-re reagáltam..
18/30 A kérdező kommentje:
Rosszat mar nem merek neki egyaltalan mondani, regen ha pl nem tetszett egy otlet a lakasnal elfogadtuk, megbeszeltuk javitottunk rajt meg ha nem pont ugy is lehet jobb lett, de MEGBESZELTUK. Most mar minden ilyennel, a ne inkabb keruljuk a veszekedest vele. Jo az ugy...
2010. okt. 14. 01:39
19/30 A kérdező kommentje:
Elore kerdek egy hasonlo kerdestol es azon izgulok, hogy mindenki aztmondja amibol nem lesz balhe...
2010. okt. 14. 01:42
20/30 A kérdező kommentje:
Ha apu valami kedveset mond neki azonnal ugy nez mint a gyilkos es nem valaszol...
2010. okt. 14. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!