Miért nem lehet a pasikkal arról beszélgetni, h milyen jó elképzelni h majd szülsz neki egy gyereket és majd feleségül vesz?
velem például lehet, vagyis lehetne. csak nem mindegy hogy ki a másik.
22f
fiú létemre teljesen egyet kell értsek itt pár emberrel és a kérdezővel. az, hogy a pároddal akivel x ideje együtt vagy, akit szeretsz akivel esetleg el képzeled a jövőd, normális dolog tervezgetni, mi lenne ha?!
egy huszonéves lány is gondolhat arra, hogy ő olyan férfit szeretne maga mellé akivel komolyan tervezhet. mert ha a lány mondjuk 25-6 évesen szeretne férjhez menni, és a mostan barátjával aki 23-24 éves, még csak elvi alapon sem lehet olyanról beszélni, hogy család házasság és gyerek, akkor az vesztett ügy. szerintem normális lenne, ha szeretnéd tudni a párod véleményét fontos kérdésekben, és ha a "párodat" ezzel megrémiszted, hogy uram Isten azt mondta házasság, már menekülök is, akkor talán jobb hagyni. hiába szeretsz valakit, ha olyannyira távol áll tőled, hogy nem tudsz vele komoly dolgokról beszélni, hogy nem közösek a céljaitok akkor tényleg csak az idődet vesztegeted. én sem állok le olyannal aki nem úgy gondolkodik mint én, mert szerintem időpocsékolás. olyat akarok magam mellé, aki azt akarja mint én, aki legalább hasonlóan gondolkozik mint én, és ebbe beletartozik az is, hogy x időn belül én szeretném elvenni feleségül és x+y időn belül szeretnék gyereket. ez lenne talán a normális, nem pedig az ami manapság a megszokott. mert talán rossz irányba haladunk, ha egy ilyen feltett kérdésre, hasonló válasz érkezik:
"én lány vagyok de valószínűleg hisztériás rohamot kapnék ha erről kezdene velem beszélni egy pasi.
nem azért mert nem karok gyereket vagy családot, de amíg nem ott tartunk addig ne tervezgessen nekem ilyet. az olyan folytogató érzés. ezt nem bírják a pasik sem elviselni."
bár nem tudom hány éves az illető. ha valaki egy komoly téma felvetése esetén hisztériás rohamot kapna akkor gratulálok neki. attól, hogy felmerül a kérdés mi lenne ha, nem azt jelenti, hogy akkor holnap megkérem a kezed és szülsz nekem 3 gyereket.
várom a véleményeket, hogy csináljak időgépet mert maradi vagyok és nem elég modern.
23f
én 18L vok,igenhisztériás rohamot sztem sem kéne kapni, ez csak beszélgetés,SEMMIde SEMMI olyan alapja nincs,h akkor te most vagy egy éven belül...ez nem maradiság,ez NORMÁLIS gondolkodás.
És még valamit a végére,igen énsem szeretnék még ilyeneket férjet gyereket,de azsem utolsó h KITŐL. énis volt amikor frászt kaptam tőle, pl egy oylan "kapcsolatban" ahol senki nem bír őszinte lenni a másikkal,ahol senki nem mondhatja el a vágyait, nehogy a tapló alfahím pasija elhaqyja, mert még megakar baszni pár ribit(kiélés?:OO) ezért nem vetődHET fel a téma,ott adottak a játékszabályok, de akik szeretik egymást,őszintén azoknál lehet szó ilyenről egy idő után...tudjátok kis pcsák ezt nevezik kapcsolatnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!