Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet a pasikkal...

Miért nem lehet a pasikkal arról beszélgetni, h milyen jó elképzelni h majd szülsz neki egy gyereket és majd feleségül vesz?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 21:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fordítva van:P L/25
2010. okt. 13. 21:03
 2/26 anonim ***** válasza:
71%
Van akivel el lehet,de sajnos az én barátom sem tartozik az ilyenek közé:) Ő az időre bízza a dolgokat...ha együtt maradunk, akkor úgyis lesz gyerek meg minden...előre nem lehet megjósolni. Szerintem sok pasi gondolkodik így.
2010. okt. 13. 21:04
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
Kortól függ.Én pl nem tudnám mire véljem ha ez jönne fel témának.
2010. okt. 13. 21:04
 4/26 anonim válasza:
81%

azért, mert a pasik félnek elkötelezni magukat. nem arról van szó, hogy ő nem szeretné csak nehéz feldolgoznia, hogy valamikor majd csak 1 nő lesz az életében:P

de nekem szerencsém van, mert az én baráton szeret beszélni ilyenekről:)

2010. okt. 13. 21:06
 5/26 anonim ***** válasza:
93%

hát, passz. nekem a barátom kezdte el mondogatni h esküvő, és én mondtam neki h azzal még egy kicsit várjunk...

22/L

2010. okt. 13. 21:07
 6/26 anonim ***** válasza:
86%
a mi kapcsolatunk elején a barátom beszélt mindig erről. most fordítva van de úgy érzem kezdi megint átvenni ezt a fílinget:D bár még fiatalok vagyunk. 18/L két éves kapcsolattal és 18/F-fel
2010. okt. 13. 21:08
 7/26 anonim ***** válasza:
90%

én lány vagyok de valószínűleg hisztériás rohamot kapnék ha erről kezdene velem beszélni egy pasi.

nem azért mert nem karok gyereket vagy családot, de amíg nem ott tartunk addig ne tervezgessen nekem ilyet. az olyan folytogató érzés. ezt nem bírják a pasik sem elviselni.

2010. okt. 13. 21:09
 8/26 anonim ***** válasza:
70%

Én nem bánnám, ha lenne egy olyan komoly és normális Nö az életemben, akivel lehet ezekröl beszélni. A tököm tele van már a sok képmutató, haszonlesö pics@ktol.

21/F

2010. okt. 13. 21:12
 9/26 anonim ***** válasza:
92%

Attól függ, hogy hány éves, és mióta vagytok együtt. 18 évesen, 1 hónap együtt járás után én magam küldtem volna el a pasit a fenébe, ha ilyenekkel jön nekem.

Mi 3 éve voltunk együtt 27 évesen, amikor szóba került a téma, nem sokkal rá meg is kérte a kezemet.

2010. okt. 13. 21:12
 10/26 anonim ***** válasza:
90%

az enyémmel lehet :D

mondjuk abba nem mennék bele, h feleségül vegyen, bár ő szeretné, viszont a gyerek-téma mindkettőnknél beszédtéma néhanapján :D

mondogatja, h milyen szép leszek majd, ha terhes leszek, és hogy majd vicces szavakat tanít a babánknak :D

imádom, amikor erről beszél :D

2010. okt. 13. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!