Miért nem lehet a pasikkal arról beszélgetni, h milyen jó elképzelni h majd szülsz neki egy gyereket és majd feleségül vesz?
azért, mert a pasik félnek elkötelezni magukat. nem arról van szó, hogy ő nem szeretné csak nehéz feldolgoznia, hogy valamikor majd csak 1 nő lesz az életében:P
de nekem szerencsém van, mert az én baráton szeret beszélni ilyenekről:)
hát, passz. nekem a barátom kezdte el mondogatni h esküvő, és én mondtam neki h azzal még egy kicsit várjunk...
22/L
én lány vagyok de valószínűleg hisztériás rohamot kapnék ha erről kezdene velem beszélni egy pasi.
nem azért mert nem karok gyereket vagy családot, de amíg nem ott tartunk addig ne tervezgessen nekem ilyet. az olyan folytogató érzés. ezt nem bírják a pasik sem elviselni.
Én nem bánnám, ha lenne egy olyan komoly és normális Nö az életemben, akivel lehet ezekröl beszélni. A tököm tele van már a sok képmutató, haszonlesö pics@ktol.
21/F
Attól függ, hogy hány éves, és mióta vagytok együtt. 18 évesen, 1 hónap együtt járás után én magam küldtem volna el a pasit a fenébe, ha ilyenekkel jön nekem.
Mi 3 éve voltunk együtt 27 évesen, amikor szóba került a téma, nem sokkal rá meg is kérte a kezemet.
az enyémmel lehet :D
mondjuk abba nem mennék bele, h feleségül vegyen, bár ő szeretné, viszont a gyerek-téma mindkettőnknél beszédtéma néhanapján :D
mondogatja, h milyen szép leszek majd, ha terhes leszek, és hogy majd vicces szavakat tanít a babánknak :D
imádom, amikor erről beszél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!