Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért itt kérnek segítséget?

Miért itt kérnek segítséget?

Figyelt kérdés
Egy csomó kisgyerek(12 körül pl) itt vinnyog,hogy így szar neki úgy szar neki,megöli magát stb.Most lehet én tűnök érzéketlennek de már jó néhány dologról kiderült,hogy kamu ezért alapból úgy állok hozzá,hogy ez kamu főleg ha az összes javaslatra valamilyen indokkal nemet mond...Plusz egy 12 év körüli gyerek nem inkább a barátaitól vagy olyantól kérne segítséget aki tényleg tud?mert itt hiába osztogatják az ötletet nem sok mindent tud tenni.Reményt meg ugyebár ez így nem ad.Ilyen esetekben nem a tanárával vagy az egyik ismerősével beszél az ember???
2010. okt. 13. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Megvaltoztak az idok... itt az internet, elerheto, nevtelen, konnyebb igy segitseget kerni. A kiskamaszok sem bizhatnak mar ugy a tanarban, ahogyan mi tettuk. Mindig volt egy becsuletes, gerinces tanar az iskolaban akihez fordulhattunk ha bajab kerultunk, de ezek az idök azt hiszem elmultak. Tisztelet a kiveteleknek, ha akadnak.
2010. okt. 13. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Sokan maganyosak, es azert irkalnak ide.
2010. okt. 13. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Inkább figyelem felkeltés az egész,mint segítség kérés...szerintem. Valakivel megakarja osztani az érzéseit,a vele történt dolgokat,esetenként úgy,hogy kiszínezi a történetet,így hamar ellentmondásokba ütközik az illető.
2010. okt. 13. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
fake kérdés
2010. okt. 13. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem én,hogy itt névtelenség van de ha megállít az utcán egy embert ugyan ezeket mondhatja neki,akkor sem tudja vagy fogja megcsinálni,az így meg lófütty.Benne van az is természetesen,hogy jól esik néha kiírni magunkból a dolgokat de arra jobb a blogolás.
2010. okt. 13. 17:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Az enyém vagy a segítség kérések egy része?
2010. okt. 13. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán,mert másnak szégyellik elmondani,és így kapóra jön a névtelenség.
2010. okt. 13. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ezeknek a gyerekeknek nagy űr van az életükben.

Jobb volna,ha a nettezés helyett,élnék gyermekéveiket.

2010. okt. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!