Hogy tudnam elviselni az anyosom?
es ha te is itt elsz USAban tudhatnad hogy nem egyszeru papir es angol nyelv tudas nelkul ... Megtarthattam volna, de egyedul hogy???????? takaritottam volna terhesen? mert ugye mas munkat nehez talalni!
felelotlenul nem akartam.. Ha ok segitenek nekunk , nem lett volna gond! De ok csak megmutattak milyen szep nagy hatuk van!!!!!!!!!!
itt olvastam egy anyos kerdesnel!!
"Még nem is tudta, hogy a világon vagyok, de már mondta a fiának/férjemnek, hogy akárkit is vesz el, ő nagyon fogja szeretni. Úgyhogy engem eleve így fogadott, ilyen barátságos légkörbe kerültem, úgyhogy én is szeretem és jól ki is jövünk."
"es ha te is itt elsz USAban tudhatnad hogy nem egyszeru papir es angol nyelv tudas nelkul ... "
Akkor nem tudom, hogy egyaltalan mit keresel az USA-ban, ha a nyelvet nem beszeled es illegalis vagy. Azert a nyelvet meg lehet tanulni, nem tudom, hogy ilyenert miert varsz sajnalatot. Gondoltam, hogy van itt eltitkolt informacio. Hat gondolj bele az anyos helyebe is. Te orulnel neki, ha a gyereked egy illegalis bevandorloval hazasodna ossze, aki jelentosen idosebb nala es meg a nyelvet sem beszeli? Gondolom, hogy iskolaja sem nagyon van, igy munkat sem nagyon tud szerezni, tehat majd a ferje tartja el nagyreszt. Mert en is elleneznem. Neki mi jon le ebbol? Hogy a papirokert akartad megfogni. Es nem igaza van legalabb reszben? Nem szigoru vagyok, hanem mas szemszogbol is bele kell gondolni es akkor latod a viselkedeseben a logikat. Az, hogy te elvetedet-e a sajat gyerekedet, a te dontesed, te mentel abortuszra. Ha nem hagytad volna magad befolyasolni, senki sem donthetett volna helyetted. Nem ertem, hogy miert jo ez az onsajnaltatasod es masok hibaztatasa. Ettol meg nem fog megoldodni az eleted es attol, hogy itt valaki ir neked szepet, attol a te eletedben semmi az eg vilagon nem fog valtozni. Az igazat kell irni. Nem ezert irtad ki a kerdest? Ja, bocs, ha csak megerositest vartal, hogy milyen szemet az anyosod, akkor ezt benezted. Eloszor magadon valtoztass es majd akkor varhatod, hogy mas is mashogy alljon hozzad.
Illegalisan koltoztel az USA-ba. Erre is persze kenyszeritett valaki.
Nem tudsz angolul. Valaki biztos, hogy meggatolt az angol tanulasban. Valoszinuleg anyosod.
Osszejottel egy ferfivel, aki megkert, hogy vetesd el a gyerekedet. Ez neked igy jo volt, mert meg utana vagy 4-szer ujra osszejottel vele. De erre is valaki biztos, hogy kenyszeritett.
A szuleid vallaltak volna a babat, de te ezt figyelmen kivul hagytad, mivel akkor nem maradhattal volna az USA-ban. Es akkor anyosod a hibas az abortuszert, mikor lett volna mas megoldas csakhogy itt is befigyelt az onerdek, hogy nehogy Magyarorszagra vissza kelljen koltoznod.
Ez ugye egyik sem a te hibad? Nem veszed eszre, hogy itt egy sor olyan szituacioba kerultel, amirol te tehetsz es senki mas? Te nem belekerultel egy szituacioba, hanem magadnak okoztad oket. Amig ezt nem ismered be, amig nalad mindig mas a hibas, addig ugysem lesz semmi erdemleges valtozas. Ha ugy fogod fel az irasomat, hogy bantani akarlak, tevedsz. Epp, hogy segiteni probalok, hogy felnyiljon a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!