Hogyan értethetném meg anyámmal h nem akarok továbbtanulni?
Állandóan ezzel jön h én okosabb vok egy érettséginél (sztem nem vok az) és hogy ha nem megyek tovább tanulni akk elb@szom az életem és minden rossz lesz. De én NEM akarok tanulni qurvára elegem van már a tanulásból alig várom már h befejezzem a sulit. És ha befejezem lesz egy szakmám meg már most diákmelózok egy cégnél akik azt mondták ha megcsináltam a sulit mehetek rendesen oda melózni szal lesz munkám oan amit szeretek csinálni. De anyám szerint elcseszem az életem mert diploma nélkül már nem lehet menni semmire de én nem akarom!!! Állandóan ezzel jön minden nap feljön a téma h én mien hülye vok. Sztetek kinek van igaza? És hogyan értethetném meg vele h én nekem elég volt a tanulásból és hagyjon már békén?
17/F
A diákok után adókedvezmény van méghozzá elég jelentős, azért van az hogy jó a fizetésük!! A sima mezei ember után nincs adókedvezmény, de tod mit? Én nem tépem tovább a számat!!
Majd megbánod, hogy nem tanultál tovább, csak lehet már késő lesz....
Sztem azért tanulnak mert büdös nekik a fizikai meló :P
Mi pl. tartunk egy csomó állatot, főleg juhok abból van naon sok de néha más állatok is. És nem rossz pénz van abból. És a legtöbb ember lenézi az ilyet mert fizikai meló közben meg faterom jobban keres ezzel mint sok diplomás :P:P Tom én is h fárasztó mert sokat segítek neki de ha szereti... csak a legtöbb ember az ilyet lenézi, és azért tanul h ne legyen munkás de én nem félek a fizikai munkától.
Szűk látókörű vagy, és bigott...
Ami jól megy arra előbb utóbb felfigyelnek a nagyok is..
Jötta tesco, tönkrementek a ksivállalkozók, majd jön valami nagy birka multi aztán mehettek apáddala kosutth térre tüöntetni.. így működik ez, vagy ha nem a tőkések csapnak le rátok akkor majd az állam szab ki oylan adót, hogy belerokkantok..
Apád sem él örökké, aztán ami neki ment nem biztos, hogy neked is menni fog..
Az én faterom pl szőlészkedett.
Elkezdték gyártani az etanolt, jött a savas eső, aztán meg jött az unió, a támogatásával és mindenki kivagdosta a szőlőjét mert nem lehetett eladni a francia auchannak nem kell a magyar szőlő nem veszi meg!
Olaszból meg franciaországból hozzák a sajátjukat!!
Szal én nem akarom elvennia kedved, de nézd mega libatenyésztőkkel is mi lett...
Valaki odafent aláírt valamit aztán azok meg egymásután mentek tönkre meg lettek öngyilkosok, tele volt vele a tévé még pár éve...
Ha ezt akarod akkor ne tanulj tovább..
Én nem ebben melózok. Bár az is agrár :)
Jó abban igazad van h jöhet bármi tényleg jöhet pláne mezőgazdaságnál... de máshol is jöhet ezzel az erővel! És nemtom h ha elmegyek egyetemre mivel leszek előrébb mint 4-5 év szakmai tapasztalattal.
Azzal a papírral amit kvalifikációnak hívnak, azaz diplomának!
Azzal leszel előrébb!!
Olyan ez mint a sluszkulcs a kocsihoz, minek mennél biciklivel ha a kocsit is be tudod indítani mert van hozzá slusszkulcsod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!