Hogyan értethetném meg a férjemmel, hogy nincs több idő várni a gyerekkel és soha nem lesz olyan, hogy tökéletes időzités?
szia!
Ha más nem , észérv lehet hogy 70 évesen akar majd a gyereke ballagásán részt venni ? Érdekes dolog ez , Te se , de Ő sem lesz fiatalabb. A nőknél szokás mondani, hogy 35 felett nagyon nő a kockázatok száma , a pasi meg 80 évesen is pasi ; de megnézném én a kiskatonák "fürgeségét" hogyan változik az évek múlásával...Szerintem fél a gyerekvállalástól... Még anyagi problémáitok sincsenek, ez se lehet gond. "Majd ha itt az idő"... Mikor? 5 év múlva ? :) Valami van a háttérben...
Szerintem csak ne védekezzetek. Szerintem ez neki is megfelel. Nem lehet, hogy csak a sorsra akarja bízni? Hogy akar gyereket, csak nem akarja erőltetni vagy sürgetni.Talán elfáradt az orvosi kezelésekben.
Arra vedd rá, hogy ne tegyen semmit ellene, s te sem.
Ez szerintem elfogadhatóbb neki, ha így közelíted meg, mintha olyan tevékenyen hangzik.
Mondd, hogy akkor bízzuk a sorsra. Ha akar jön. Ebbe szerintem könnyen beleegyezik. Ez nem olyan végleges. Aztán ha jön, úgy fogja érezni, hogy jókor. A szomszéd pont így volt. Most mintaapa, és itt a második is. Él-hal a csajokért. Ne sértődj meg, biztos sok volt neki. Csak egy beleegyezés hogy "bízzuk a sorsra" aztán ne beszélj erről többet, csak amikor elé teszed a kiscipőt, maslival :) szerintem ha túl sokat beszélsz, csak eltolod a kedvét.
Más: Ne szólj semmit, csak véletlenül hozd össze kispapákkal, meg 2-3 éves barátságos gyerekkel.
De ne lógjon ki a lóláb!
Férfinak kell olyan időszak, mikor csendben emészt. Lehet h mindig beleszólsz, mielőtt a gondolat végére érne?Valamelyiknek 1-2 hónap is kell mire egyet megggondol.
Olyankor nem jó közbeszólni.
35 nem olyan sok, 35 v 36 mindegy. Várd meg hogy akarja! Nem kell félni, amiket írtál, parák, annak semmi alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!