Hogyan értethetném meg anyukámékkal, hogy miért költözök el?
Idén érettségiztem le, még 1 (tan)évig szakmát tanulok, aztán mindenképpen el szeretnék költözni. Most egy határszéli kisvárosban élek, de majd Budapesten szeretnék élni. Ezt már most elmondtam anyukáméknak, hogy tisztában legyenek vele, mik a szándékaim. Azonban a fejükbe vették, hogy én csak azért szeretnék elmenni, mert nekem sehol sem jó, legalábbis ott, amit ők választottak (mivel faluból költöztünk a városba).
Hogyan értethetném meg velük, hogy nem erről van szó, egyszerűen nagyobb, pörgősebb városban szeretnék élni, önállóvá válni? Ráadásul ott a lehetőség is sokkal több.
L/19
sztem ha önerőből költözöl el, akkor inkább büszkének kéne lenniük rád, h ilyen tökös csaj vagy!
nyugi, idővel majd megbékélnek, elvégre nem várhatják, h 40 éves korodig ott ülj a nyakukon... erővel meg nem tarthatnak vissza.
Remélem azért megbékélnek majd a gondolattal. :)
Am * hét éve.
Elírtam. :$
szia!
az én anyum sírt mikor bejelentettük, hogy kinéztünk egy házikót és megvesszük (hitelre) és odaköltözünk.. pedig csak 25 km-re van..
én 20 voltam, a párom 21.
Tesóim mondták, hogy nehezen viselte..pedig előtte a párommal 2, majdnem 3 évig ott laktunk náluk..tudták hogy jó helyen leszünk, a párom vigyáz rám..mégis ez minden szülőnek fájdalmas..kirepül a gyereke a családi fészekből..akárhány éves is lehetsz, tök mind1..neki akkor is a gyereke vagy!
Pár hónap és megnyugszik..találkozz vele majd sűrűn, hívd el magatokhoz, és akkor látja, hogy nem felejtetted el őt és nem akarod kitörölni a további életedből, csak szeretnél a magad lábán állni!
Sok sikert!
Az én lányom fél évvel volt idősebb nálad, amikor elköltözött. Ráadásul külföldre. Azt hittem belehalok, annyira fájt. Egyfolytában azt álmodtam, hogy kicsi baba, és én fürdetem és játszok vele. Majd meg szakadt a szívem.
Aztán két hónap múlva hazajött látogatóba, és én láttam ,hogy mennyire boldog, felszabadult, milyen jól érzi magát,és akkor minden a helyére tevődött bennem. Megnyugodtam , és már csak az volt a fontos, hogy ő boldog. Persze várom a telefonjait, és hálát adok annak, aki kitalálta a skype-ot. És hív is. Még mindig hozzám fordul, ha szomorú. És szerintem ugyanúgy szeret mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!