Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg édesapámmal,...

Kevin42 kérdése:

Hogy értessem meg édesapámmal, hogy ne igyon?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok Ő 44.Úgy dolgozik, hogy két nap szabad egy nap dolgozik(24 óra). Azon a két napon mindig iszik. Nappal normális, de délután és este megiszik egy üveg pezsgőt, vagy néha még lemegy venni valamit. Este azt hiszem, hogy már alszik erre hallom, hogy lemegy a kocsmába meginni valamit. A munka utáni napon azt mondja, azért ilyen mert fáradt, de látszik rajta, hogy ivott.. Sokszor mondom neki, hogy miért kell ezt, mire jó stb. Meg hogy miért idegeskedik folyton mindenen( nap közbe), erre azt mondja azért mert semmi pozitív nem éri. Azt leszarja, hogy 5-ös lett a dogám meg ilyenek. Szeretnék egy kutyát, sőt ő is nagyon szeretné, már le is foglalóztuk, de Én úgy vagyok vele, hogy amíg ilyen addig nem kell nekünk kutya. Megjegyzem ketten élünk apámmal.

15/F

2010. okt. 12. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
uccsó előtti :) (én vagyok a 13/L) nekem írhatsz privit :())
2010. okt. 12. 20:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Apa ilyenkor többnyire azt mondja ha mama(anyukája) tömi tele a fejemet minden hülyeséggel. Az anyukája az egyetlen aki mindig kisegíti a bajból, meg hiszi, hogy megváltozik, de apa mégis semmibe veszi...Este kb 9 körül megy le, és 10 körül mondjuk már jön, de engem akkor is idegesít, hogy nincs otthon, meg hogy nem szól.
2010. okt. 12. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Én vagyok a privátos :)

elhiszem, hogy rossz én is átéltem :(

nagyon sajnállak :(

2010. okt. 12. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!