Hogy értessem meg édesapámmal, hogy ne igyon?
15 éves vagyok Ő 44.Úgy dolgozik, hogy két nap szabad egy nap dolgozik(24 óra). Azon a két napon mindig iszik. Nappal normális, de délután és este megiszik egy üveg pezsgőt, vagy néha még lemegy venni valamit. Este azt hiszem, hogy már alszik erre hallom, hogy lemegy a kocsmába meginni valamit. A munka utáni napon azt mondja, azért ilyen mert fáradt, de látszik rajta, hogy ivott.. Sokszor mondom neki, hogy miért kell ezt, mire jó stb. Meg hogy miért idegeskedik folyton mindenen( nap közbe), erre azt mondja azért mert semmi pozitív nem éri. Azt leszarja, hogy 5-ös lett a dogám meg ilyenek. Szeretnék egy kutyát, sőt ő is nagyon szeretné, már le is foglalóztuk, de Én úgy vagyok vele, hogy amíg ilyen addig nem kell nekünk kutya. Megjegyzem ketten élünk apámmal.
15/F
A kutya pedig nagyon jó 5let szerintem! Az segíthet valami értelmet találni a faterodnak a szabadnapokon.
Sajnos ez népbetegség. Tényleg nem éri az embereket pozitív, legalábbis, igazi értékekkel ritkán találkozni az életben manapság :(
És mondd meg neki hogy pezsgőt a b*zik isznak, sört igyon :)
elsőnek
"Mondd meg neki, hogy az osztálytársaid cikiznek emiatt és képtelen vagy magadat megvédeni."- ez rossz ötlet lenne,hiszen nem hiszem h ezzel dicsekedne a kérdező,milyen az apja!és este megy le,mikor már sötét van,senki nem látja.
nagyon sajnállak:(
Az én apám is ilyen. Szerencsére elváltak a szüleim és anyummal élek:)
Tudom, hogy ezt most nehéz elhinni de Te még a jobbik esetben vagy az én apám játékgépezett az egész fizetését a gépbe dobta. Volt olyan, hogy anyámnak kellett érte elmennie a kocsmába velem együtt mikor én 3 hónapos voltam szólni az apámnak, hogy jöjjön haza.
és egyszer 200000 Ft-ot is eljátszott alig volt mit ennünk :(
Sajnállak remélem jobban leszel :(
13/L :((((
Az alkohol egy függőség, ami leginkább önzésből származik,még ha önsajnálatból,vagy lelki vigaszból társasághiányból fakad. .. akármire fogják is.
Csak akkor érhetsz el nála sikert,ha úgy tudod megláttatni vele a saját álalpotát,hogy konfliktusba kerüljön magával-úgy értem azzal amit csinál és a jobbik énjével,de ez nem egyszerű dolog,mert ha az lenne hipp-hopp megoldanánk az alkoholizmus problémáját a világon.
Próbáld vele azt láttatni,mennyire nem jó ez a számára,mennyire árt magának,tönkreteszi saját és más életét is. . .vagy ha te nem bírsz vele,mondasd el ezeket olyan emberrel,aki számít neki.Remélem van ilyen ember!
uccsó vagyok :)
Ha akarod írj privit beszélgethetünk :()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!