Szülők, Ti megengednétek, hogy a 15 éves lányotok a barátjával elmenjen annak a barátjához?
Szóval én 15, barátom 18. Szüleim kb 4 éve ismerik, 1,5 éve együtt vagyunk (bár szakítottunk 3 hónapra nyáron sajnos..). Szeretnénk elmenni barátom barátaihoz, de mivel én messze lakok tőlük, meg hát elég veszélyes környéken át kéne hazajönnöm, ezért ott kéne aludnom.
Mit szólnátok ehhez?
15/L
Ti nem voltatok "gyerekek"?
Miért nem lehetett normálisan, legyerekezés nélkül válaszolni? Ti nem ismertek engem, fogalmatok sincs, hogy már 12 évesen miken mentem keresztül, hogy én mennyire vagyok felelősségteljes...
És nem írtam volna, hogy 15 vagyok, szerintem ti se néztétek volna ki belőlem. Úgy, ahogy mások se teszik. Akár személyesen, akár neten keresztül.
Mert eszméletlen, hogy mindenbe bele tudtok kötni.
Akkor épp jó kedvem volt, azért írtam úgy. Most nincs jó kedvem, most vagyok teljesen komoly.
15 évesen hagy legyek néha már én is gyerekes....
Jajj, én kérek elnézést Te magyarok büszkesége! :D:D:D
ovi-értsd rövidített óvoda. Gondolom, nem érted meg a kifejezést, Te sosem rövidítettél még semmit le. Én nem beszélek "ubi sali ról" meg "bebaszcsizásról" szerintem ezt az "ovi" szót elég sokan ismerik...és használják...
Látom már nem maradt energiád mással előrukkolni, így gondoltad most mondasz egy nagyot:) sikerült, tegyél fel egy érdemcsillagot a kabátkádra XD
15 évesen babáznod kéne nem f.szt fogdosni s dugdosni magadba...(már kihoztál a béketűrésemből).
említetted, 15 évesen még csak egy valakivel voltál, hát gratulálok, jó, hogy, nem a fél várossal----ez még egy érdemcsillagot jelent! XD
A szüleid gondolom büszkék rád...hát van mire...szépen megtanítottak helyesen írni (lásd csúnya szó az az "ovi") az alapvető etikára meg elfelejtettek említést tenni (ha érted az etika szót az még egy érdemcsillag)
Ha a saját írásodban felleled a vessző és helyesírás hibákat az plusz 2 érdemcsillag.
minden 5. érdemcsillag után vár egy kiadós d.gás a barátoddal, remélem élvezni fogod! (várjuk a szerelem szex témakörbe a "terhes vagyok-e" típusú kérdéseidet további érdemcsillagok ellenében XD)
na jó szórakozást a hétvégén:) köszi a szép estét, már tudom a holnapi beszédtémát a szexuálpszichológiai kurzusomra:D na minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!