Szülők, Ti megengednétek, hogy a 15 éves lányotok a barátjával elmenjen annak a barátjához?
Szóval én 15, barátom 18. Szüleim kb 4 éve ismerik, 1,5 éve együtt vagyunk (bár szakítottunk 3 hónapra nyáron sajnos..). Szeretnénk elmenni barátom barátaihoz, de mivel én messze lakok tőlük, meg hát elég veszélyes környéken át kéne hazajönnöm, ezért ott kéne aludnom.
Mit szólnátok ehhez?
15/L
Köszi :D
Hát én nem hazudok nekik, de szerintem ha nem engednék meg, ez lenne belőle ... :/
Mindent megengedtek eddig (pl nyelv piercing), meg minden ilyesmi, amit kérek megkapok.. :/
Nem hiszem, hogy ha valaki nem engedi el a 15 éves lányát a barátjával aludni, az azonnal valami kocka szülő, aki négy fal között tartaná a gyermekét.
Természetes, hogy a te szemszögedből ez semmiségnek tűnik, de amikor 3 oldalon keresztül mondják neked, hogy 15 évesen még gyerek vagy ehhez, főleg egy szülő szemszögéből, akkor miért nem vagy képes ezt megérteni?
honnan veszitek ezt a 79%-os marhaságot???
amúgy én a leírtak alapján elengednélek - már ha igazakat írtál.
:)
Kár, hogy mi pont nyáron nem voltunk együtt :S Mi is mentünk volna...
Különben nálunk a jó jegyek nem sokat számítanak, ha kapok 1est, csak annyit mondanak, hogy legközelebb jó lenne ha jobbat kapnék, meg ha lehet ne bukjak meg semmiből. :D
Hogy is mondjam... egy 15 évesnek hiába magyarázzuk, hogy miért gyerek még valamihez... annyi idősen én is azt hittem, egy ilyen abszolút megengedhető, nincs benne semmi.
Most, érettebben, már látom hogy ez nem igaz.
Én se engednélek el.
A kérdező kommentje:
Tessék?:D
Azért se engednélek, mert még azt sem érted, amire rákérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!