Szülők, Ti megengednétek, hogy a 15 éves lányotok a barátjával elmenjen annak a barátjához?
Szóval én 15, barátom 18. Szüleim kb 4 éve ismerik, 1,5 éve együtt vagyunk (bár szakítottunk 3 hónapra nyáron sajnos..). Szeretnénk elmenni barátom barátaihoz, de mivel én messze lakok tőlük, meg hát elég veszélyes környéken át kéne hazajönnöm, ezért ott kéne aludnom.
Mit szólnátok ehhez?
15/L
Engem nem érdekel, hogy te mikor vesztetted el és mennyi idő után.
Én se szólok bele, te miért szülsz bele? Ettől jobban érzed magad? Mert akkor nyugodtan, ha ez kell a boldogságodhoz
Itt bukik ki, hogy mennyire gyerekes és éretlen vagy még. Mindenki teljesen normálisan válaszolt, kifejtve, hogy mit szólna a kérdésedhez, elmondta a tök korrekt véleményét - te meg mint valami hisztis kis fúria azonnal megsértődtél, kérdőre vontál minket és helye utasítottál, hogy mit szabjunk meg és mit nem, ahelyett, hogy azt mondta volna: " Köszönöm a válaszokat, elgondolkodom az olvasottakon".
Egy érett ember látja azt, hogy ezek a válaszok nem kötözködésből születtek, mert én például igenis tudom, hogy milyenek a mai fiatalok - magam is fiatal vagyok, noha nálad öregebb -, te viszont mindenkit elkönyvelsz vaskapalapos 60 évesként. Mert igenis nagyon "gáz", ha 15 évesen természetesnek tartod azt, hogy már lefeküdtél valakivel. Hiába bizonygatod, hogy szeretitek egymást, lelkileg nem áll erre kész egy 15 éves kislány, mert épp abban a korban van, mikor legkevésbé tudja kontrollálni az érzelmeit.
De látom, hogy írhatunk akármit, akármilyen hangnemben, az egyetlen számodra elfogadható válasz az, hogy igen, nagyon ügyes vagy és elengednénk. Hát mint láthatod, ez nem így van.
Ha nem érdekel más véleménye, nem kérdezz.
Kicsike! Azért mondtam el mert tévedésben élsz, azt mondod mindenki ezt csinálja, na egy kivétel már NEM mindenki...csak, hogy tudd...
Aztán attól, hogy óltogatsz engem vagy mást még nem leszel felnőtt, attól, hogy kufircolsz, hogy hétvégéket töltesz távol a szülőktől, hogy hisztizel az igazadért még nem leszel felnőtt...nem tudom miért nem érted meg.
Tőlem sértegethetsz, szerinted más nem mondott már ilyent? Mégsem lettek álmatlan éjszakáim...csak csodálkozom, hogy még tükörbe tudsz nézni... na én ezzel befejeztem, lehet duzzogni
Poén, hogy 1 pasival voltam csak, nem is kell más már 1,5 éve, és csak 1 hétvégére mennék el, mert igazán szórakozni még sosem voltam.
Ezek után szerintem nem én vagyok a szánalmas.
ezt annyira nem értem
megkérdezed mások véleményét erre leoltod őket h itt senki se engedné meg? milyen szemetek stbstb....
ha nem birod elviselni h mások mást gondolnak, és nem gyerekszemmel nézik ezt akk ne ird ki a kérdést b*zdmegXd
Én elviseltem, amíg nem oltogattak. Engem ne oltogasson senki itt arcátlanul.
Gyerekes vagyok? Igen? Mert baromira ismertek, azt se tudjátok, mik történtek már velem, amik miatt pár perc alatt fel kellett nőnöm..
Ha már gyerekeseztetek volna le, én is normális lettem volna. -.-
Ti nevezitek magatokat felnőttnek? Szerintem a stílusotok szánalmasabb és gyerekesebb, mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!