Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyiböl jönnek ki azok akik...

Mennyiböl jönnek ki azok akik albérletben laknak?

Figyelt kérdés

Elsösorban olyanok válaszát várom,akik a párukkal élnek albérletben.Tehát másodmagukkal, nem családdal!

Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi a lakbér+rezsi, egyéb kiadások.

Esetleg olyanok, hogy egy fizetésböl élnek.

2010. okt. 12. 15:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

ma 17:35

Negyed óra alatt a mozgólépcsőn nem érsz le :D:D:D

2010. okt. 12. 17:44
 22/29 anonim ***** válasza:

De itt nincs is mozgólépcső, csak 20 sima (pont tegnap este számoltam meg :D), az pár másodperc, ahol meg feljövök, mindig felsétálok a mozgólépcsőn, de az se tart tovább fél percnél.

Tessék beazonosítani a megállókat :D

2010. okt. 12. 22:16
 23/29 anonim ***** válasza:

A legtöbben kifelejtették a mondókájukból hogy mégis HOL laknak. Mert az ugye nagyon nem mind1.

Mi párommal Szolnokon vagyunk albérletben, 1 szobás garzon, egyedi fűtés, tégla, belvárosban. 32ezer+rezsi télen 20 volt (internetünk nincs, tv van)

Van plusszba két macska, elég sokba vannak mivel ragaszkodok a legjobb minőségű tápokhoz, de cserébe leszoktam a cigiről:)

Egy fizetésből élünk (kb 110e). Nem mindig egyszerű,állt hó végére lemegyünk párezer minuszba mindig, de aztán valahogy visszajön (alkalmi munkáimból, túlórából, stb)

Ki lehet jönni bőven 150 rongyból (ó bárcsak nekünk is lenne annyi...) Le kell szokni a cigiről, ruhavásárlásokról,kozmetikusról, folytonos bulizásról, meg a többi tök felesleges dologról,6000 tv csatorna helyett mnodjuk csak 100ra előfizetni, stb,stb

2010. okt. 12. 23:51
 24/29 anonim ***** válasza:
64%
De ha leszoksz mindenről, milyen élet az? 150-ből maximum vegetálni lehet, de rendesen élni nem.
2010. okt. 13. 09:55
 25/29 A kérdező kommentje:

A párom havi fix 150-et keres,a munkanélkülim kb:25-28 e ft ezt kapom 3 hónapoig.

Bulizni nem járunk,nem vagyok plázamacska,nincs 6000tv csatornánk,ott spórolunk ahol csak tudunk.

Nem költekezünk felesleges dolgokra.

Miért egyböl mindenki a cigivel jön???

Nincs egy hónapja, hogy munkanélküli lettem, de nem azért mert kirugtam, hanem azért mert ahol dolgozunk szezonális munkahely, a párom maradhatott télre is.

Félre tudtunk tenni valamennyit a télre, de családi okokból úgy látjuk jónak ha költözünk.

Saját házat nem tudunk venni, mert nem akarjuk magunkat hitelekbe verni.

Maradna az albérlet, de kiszámoltam mindent , az összes kiadást és nekünk ez ez összeg jóval 150e felett lenne.

Tehát nem tudunk albérletbe menni.

Tavasszal és nyáron otthon se lennénk mivel dolgozunk szinte éjjel nappal, csak aludni járnánk haza, de ettöl függetlenül a vizet, villanyt, albérletet ugyan úgy fizetnünk kellenne.

Ez van, nem tudom mit csináljak.

2010. okt. 13. 13:02
 26/29 anonim ***** válasza:
Hát mi a 120ból se "vegetálunk". Nem tudom egyeseknek mekkora igényei vannak...persze mondjuk pest az más, ott csak az albérlet 80-100 körül van, de vidéken miért ne lehetne kijönni? nem értem...
2010. okt. 13. 16:21
 27/29 anonim ***** válasza:

09:55-ösnek:

Az én életem speciel fényévekkel jobb mióta nem dohányzom:) És hidd el, lehet ám teljes életet élni pia meg kozmetikus nélkül is! Nem mindenki akar anyuciék nyakán élni, valahol pedig el kell kezdeni. Tudod elég kevés ember keres kapásból 200at, miután kilép az iskolából.

2010. okt. 13. 16:25
 28/29 A kérdező kommentje:

Jó akkor szerintem mi vagyunk az egyedüliek, akik nem tudnak havi 15-böl kijönni, bár ezt kétlem, hogy így lenne.

Nem az az álmom, hogy egy panel lakásban éljem le az életemet, de a szügség törvényt bont.

Én csináltam egy kalkulációt pontos számla adatokkal ennek a vége 220 e ft volt.

Miröl mondjak le?

Ne fizessek a kocsira biztosítást, mert minden nap megyünk vele, és hátha nem történik semmi alapon vagy mi?

Én személy szerint annyi mindenröl lemondtam már az életben,Pl:egy ilyen lemondás miatt kellenne az albérlet, hogy a cigi mellette elhanyagalható dolog.

Ez az egy amit naponta megveszek magamnak.

Nem tudom mások, hogy csinálják gratulálok azoknak, akik viszonylag kevés pénzböl kijönnek, Én nem ebbe a kategóriába tartozom, pedig ha valakinek nincsenek NAGY IGÉNYEI akkor azok mi vagyunk.

Józan paraszti eszemmel kiszámoltam a havi kötelezö kiadásainkat, és az bizony a fennt említett összeg.

Ha nem anyáméknál laknánk, már kinézhettem volna magunknak valamelyik híd alját.

Igen ez van mikor csak egy ember fizetéséböl kell megélni.

Sajnos több pénzt a föld alól se tudok elökaparni.

Hiába vállalok alkalmi munkát,akkor se lesz meg a havi 220.

Köszönöm azoknak akik értelmesen válaszoltak.

2010. okt. 13. 17:22
 29/29 A kérdező kommentje:
havi 150ezer elirtam bocs.
2010. okt. 13. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!