Mennyiböl jönnek ki azok akik albérletben laknak?
Elsösorban olyanok válaszát várom,akik a párukkal élnek albérletben.Tehát másodmagukkal, nem családdal!
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi a lakbér+rezsi, egyéb kiadások.
Esetleg olyanok, hogy egy fizetésböl élnek.
gyorsan számoltam akkor az azt jelenti, hogy havi 100-120 e -böl ki lehet jönni.
Mi vidékiek vagyunk, úgy 30-35e-nél kezdödnek az albérletek, de valamit gyorsan ki kell találnunk.
Még egy kérdés.
Télen fizettek többet, vagy általában fix összeg körül mozog az összes kiadás?
A fütés miatt kérdeztem.
Mindent összeszámoltunk még a cigit is.
220e körül van.
benzin, kaja , lakbér, kk, biztosítás, tel, viz , villany, gáz ,internet,bevásárlás,ruha-cipö és amit még kihagytam, végül arra jutottam, hogy havi 150eft-os fizetésböl nem jönnénk ki.
ma 15:55
Csak közlöm veled, hogy kertváros, és elég sok politikus lakik meg válallkozó lakik errefelé..
A gáz környéktől nagyon nagyon messze van !!
A közbiztonság mondhatni itt a legjobb egész pesten!!
KK biztosításom már vagy 6 éve nincs, a rendőrök is lszrják amúgy az elmúlt 6 évben 2x állítottak meg, szal ezen spórolhatsz nyugodtan feltéve ha tudsz vezetni.
Ruhát nem veszel minden hónapban!
Telefon nem kell vegyél mobilnetet meg mobilelőfizetést!
Meg még sokmindenen foghatsz, én 120 at keresek nettoba és abból visz el az albi 60 at.
Tankolok kajálok és még marad vagy 30 rongyom igaz a melóhelyem csak 5 kilométerre van.
És nincs 3 szekrényre való rongyom (mert minek)!
Ja, meg nem cigizek, havi 2-3 üveg sör aztán annyi..
600 forintos cigi mellett ne csodálkozz hogy nem jöttök ki, és még akkor leszoktam amikor 420 volt a legdrágább!!
Miskolc,másfél szoba
20.000 lakbér
5.000 villany
1.000 víz (2 havonta jön 2ezres csekk)
2.000 net
1.200 gáz (3 havonta jön)
nyáron távhő 3.000 télen 10-18 ezer között
3.600 közös költség
32-45 ezer között jön ki lakbér+rezsi, ketten vagyunk
kaja,benzin,telefon és egyéb...nem szeretném tudni mennyit megy el ezekre...
Igen lehetne ezekböl lefaragni ezt Én is tudom, de a telefon és az internet nálunk azért fontos, mert a párom ezek segitségével dolgozik.
A biztositás meg egy olyan dolog, hogy jobban jár az ember ha befizeti, mert a büntetés drága.
A cigin lehetne spórolni igen ezt bevallom.
Mi csak egy nagyszobát bérlünk egy panelben, a kisszobában egy srác lakik. Fix 50 ezret fizetünk, ebben benne van a rezsi, kivéve a tv (nincs is tvnk), valamint az internet, amit viszont a párom tesójától kapunk, mert ő internetszolgáltatónál dolgozik, így ingyen van. Szóval a lakásra havi 50 ezer megy el.
Kajára, cigire, bérletre, stb. 50-70 körül költünk, a többi megy az extra kiadásokra, vagy félretesszük. Ruhára szinte alig költünk, szórakozni is az olcsó megoldásokat keressük (házibuli, színházban erkélyjegy vagy pótszék, stb.). Általában havi 30-40et simán félre tudunk tenni. 160-180 körül mozog a bevételünk.
Amúgy ha vidékiek vagytok akkor mondok még pár dolgot,
Először is ahány albi annyi féle..
Ahol nagyon szét vannak tagolva a költségek az többnyire mind lehúzós, a távfűtéses az mag a a halál oda nehogy menj!
Olyan helyre menj ahol egybe megmondják mennyi pl itt sztem az van hogy ez társasház és átalányt fizetnek.
Amikor ledumáltam csak annyit mondtak hogy havi 60 rezsivel meg 2 havi kau..
Másnap egyből ki is vettem..
Legjobb ah nem neten nézel mert azokra vagy azonnal lecsapnak a ha jó, vagy lehúzós a hely vagy marha drága..
Meg olyat keress ahová nem kell bejelentkezni, mert ez azt jelenti, hogy "feketén" megy és nem kell a forrásadót is fizetned.
Ha a melóhelyeden meg van utazási támogatás, akkor a vidéki lakcímedre el tudod számoltatni és még keresel is valamennyit a dologgal..
Nem jelent semmit sem hogy van papírod vagy nincs papírod a mai jogrendszerben ha akarnak úgyis kidobnak, max ha be vagy jelentkezve akkor egy hónap az átfutása, ha nem akkor meg azonnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!