Nincs a páromnak munkája, és már elegem van a nélkülözésből. Rossz ember vagyok attól, hogy megutáltam ezért?
Szerelmes vagyok belé, 3 éve élünk együtt (21/nő, 27/férfi), de már elegem van a hidegből, a kevés ételből, és a folyamatos szorongásból. Eddig bírtam, mert szeretem, és sok pályakezdő diplomás szenved meg az élettől, ha nem tudnak a szüleik házat tenni a fenekük alá, de már akármennyire is fájdalmas ez, nem látom férfinek. Nem tud eltartani minket (én dolgozom, és főiskolára járok levelezőn). Elegem van, hogy nem tudok még fodrászhoz sem elmenni. Mikor fiatal, szép nő vagyok, és úgy érzem minden szinten többet érdemlek az élettől. Ha már ilyenek járnak az eszemben, véget kell vetnem ennek? Mi van ha ő, életem szerelme, és most elpuskázom egyedülálló, macskás nő leszek, aki azon siránkozik, hogy elvesztette a szerelmét? Baj, ha úgy érzem, keveset tesz azért, hogy pénz álljon a házhoz? miért nem ajánlja fel, hogy kimegy félévre, egy évre külföldre dolgozni, hogy összekapjuk magunkat( erre lenne lehetőség ismerős miatt)?
jaj, nem tudom mit tegyek...
azért írtam erre az oldalra a kérdésem, mert senkinek sem merek beszélni erről az érzésemről..... talán önző, kiállhatatlan nőszemély vagyok...
Teljesen nem értelek.
Először is, mióta nincs a párodnak munkahelye?
Az én párom majdnem 1 évig nem talált munkát, pedig keresett, de ez a mai világ... Mégis eszembe nem jutott volna ezért elhagyni. Most nagyon jól élünk, de ebben a világban semmi nem biztos. Az megint más dolog ha Te háztartásbeli szeretnél lenni. Akkor keress egy milliomos és HÜLYE pasit, aki majd eltart. Sajnos ez már régóta nem így működik, hogy ki tart el kit... Nagyon kevés a munkalehetőség, de ha Te képes lennél elküldeni külföldre. Még is hogy képzeled el? Ő utalja haza neked a pénzt, hogy itthon élhesd világod, ő meg kinnt ugyan ezt teszi? Még szép, hogy nem vállalja be. Ha ő kinnt félre tudna tenni, de Téged nem kell ellátnia itthon akkor megérné, mert talán össze tudnátok kapni magatokat. De a kettő együtt nem megy.
Nem olvastam el minden választ,de én nem azt várom a páromtól,hogy eltartson/gazdag legyen.
Azért vagyok vele mert szeretem és együtt megoldjuk a problémákat.
Igaz most Ő sem keres sokat,de pályakezdő én meg még tanulok.
Tudom,lenne lehetőségem gazdag pasit keresni akivel sosem lennének anyagi gondjaim,de sosem fordulna meg a fejemben ilyesmi.
Ő már említette,hogy külföldre menne,ha akarom,de mondtam nem szeretném ezt,mert nagyon sokat lennénk külön és rá is mehet a kapcsolatunk.
Te meg még így sem tartassz ki 100%ig mellette,mi lenne ha még a közeledbe sem lenne.
Na meg ne haragudj,de ez az indok,hogy nincs miből fodrászhoz menni...
Azt írod szép fiatal nő vagy.Szépen fogod a hajcsavaród/hajfestéket és becsavarod/fested ahogy még több ezer nő teszi ugyanezt.
Ez azért nem akkora gond.Még ha azt írtad volna nincs mit enni..az más lenne.
Ne haragudja z őszinteségemért de nem értelek...
Azt sem tartom jó dolognak,hogy azt írod"megutáltam ezért"
Akkor egyálltalán mért vagytok még együtt?Szerintem Te már eldöntötted a kérdést,mások véleménye meg ne nagyon befolyásoljon.
Ha nem szereted és nem jó ez a helyzet számodra akkor...
Engemet így tett lapátra a párom! 9évig éltünk együtt! Munkanélküli lettem és ő ezt 4hónap után megelégelte, mert ekkor egzisztenciálisan nem feleltem meg neki.
Gondolhatod mekkora csalódás, azóta minden nőbe csak a pénzéhes K-t látom.
Annyi pénzéhes nő van manapság....borzasztó :( Egyet kell értsek az egyik előző válaszolóval, nem MI NŐK...csak egy nő vagy. Volt hogy a páromnak nem volt munkája, de SZERETEM, így hát túljutottunk rajta. Elég nagy szégyen szerintem ha valakit annyira befolyásol a pénz, hogy attól már nem látja Férfinek a párját. Hm.. Vajon az ilyen nő a párja pénztárcájába szeretett eredetileg bele? Nekem sosem fordult meg a fejembe, amikor esetleg nem jutott pénz valamire, hogy azért kizárólag a Párom a hibás. Egy kapcsolatot mindig ketten alakítunk minden téren. Ha nem vagyok elég felnőtt ahhoz, hogy vállaljam a felelősséget a tetteimért (ami miatt esetleg most kevés a pénzem), akkor nem a párom a hibás és nem ő éretlen egy kapcsolatra. Lehet lepontozni...
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!