Mit tennél ha találnál egy kis táskát benne 3000 FONT összeggel?Semmi írta,semmi papír,semmi név..Semmi más nincs benne csak pénz.
Csak azért kérdezem,mert nemrég olvastam itt,hogy valaki írta,hogy szokott találni mobil telefont és megtartja magának..Így többen lehurrogták,hogy szégyellje magát,mert nem adja vissza..Nos akkor ebben az esetben mit tennél?
Szia, en is Angliaban elek, nagyon becsuletes ember vagyok, de ez esetben en is megtartanam, mert nincs benne semmi elerhetoseg. Ne vidd ki a taskat ujra aparkban, megtetted, amit a becsulet kivant, hogy jarkaltal ott egy darabig. vedd ezt egy oriasi szerncsenek es tartsd meg a penzt. szerintme valaki a bankba mehetett ezzel es elhagyta vagy fogalmam sincs! Ne legyen lelkiismeret furdallasod. Bar nekem is tuti az lenne, de ilyen esetben nem tudsz tobbet tenni! En azt mondom tartsd meg!
2010. okt. 11. 22:20
33/46 anonim válasza:
Tudod mit? Ha nem kell neked, add nekem :D:D
Amúgy én is megtartanám. Ha lenne benne telószám, vagy valami, akkor lehet, hogy visszaadnám...Bár nem tudom, ez elég nagy összeg [4500euró kb átszámolva-ebből nagyon sokat dolgot lehet venni :D]
2010. okt. 11. 22:51
34/46 A kérdező kommentje:
végül is ha én hagytam volna el ennyi pénzt,szerintem senki nem adta volna vissza nekem..Azt hiszem ma megtettem azt amit lehetett.Mászkáltam a parkban 1 órát előttem tartva a táskát mint egy idegbeteg..Azt hiszem megtartom,és örülők a szerencsémnek..
2010. okt. 11. 22:54
35/46 anonim válasza:
A 41 pennyből vegyél egy mákos rétest!:)
2010. okt. 11. 23:37
36/46 A kérdező kommentje:
vennék mákos rétest mert imádom,de itt kint nem lehet ilyet kapni..De 41 pennyért tudok venni csokit:)
2010. okt. 11. 23:40
37/46 anonim válasza:
Küldj egy számot a rádióban a "táskát elhagyónak" és köszönd meg szépen :D :)
Amúgy szerintem is megtetted amit meg kellett, most már örülj kicsit, hogy szerencséd volt:D
2010. okt. 12. 08:12
38/46 anonim válasza:
Csak annyi, hogy nem tudhatjuk, kié és mire kellett. Nyilván nem direkt hagyta el (vigyázott volna jobban???), de ha mindent megtettél és nincs meg a tulaj, hát tartsed meg.
2010. okt. 12. 08:40
39/46 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy megvan mindenem, ennyi pénzböl a leg okosabbat hoznám ki. Legközelebb amikor magyarországon járnék egyszerüen besétálnék egy gyerekkórházba és megkérdezném, hogy ebben az értékben mire lenne szükségük. Pénzt nem hagynék ott, sajnos sokak lenyúlnák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!