Ez miatt önző vagyok a testvéremmel szemben?
Hétvégi suliba tanulok, szerencsére egy idő után sikerült egy jó állást találnom. Régebben amikor még állás után kutattam akkor felmerült egy olyan gondolat, hogy édesapám mellett dolgozhassak aki raktárvezető. Nem mondom, hogy örülök annak, hogy nem sikerült, de talán még is. Nem szerettem volna, hogy miatta esetleg engem kinézzenek, vagy esetleg kivételezés legyen velem vagy hasonló. Meg nem szerettem volna, hogy én legyek "a raktárvezető fia".
Szóval lényeg a lényeg, hogy találtam magamnak egy munkahelyet, eléggé tetszik és jól érzem magam eddig.
Bátyám pedig most keres másik munkát és rákérdezett nálam, hogy én hol jelentkeztem ide, a mostani munkahelyemre.
A fent leírtakból kiderülhet, hogy én nem szeretném, ha egy családtagommal egy munkahelyen lennék. Nem azért, mert utálom, hanem, mert nekem ez egyszerűen idegen.
Kényelmetlen lenne számomra, hogy őt vagy engem egymás miatt meglehet bélyegezni bármivel vagy hasonló.
Ezzel szerintem semmi gond nincs. Szerintetek önző vagyok?
19/F
Mert ez nem arról szól, hogy nem tudna magának munkát szerezni.
Nyilván, ha a kérdezőnek ez semmilyen szempontból nem okozna gondot, akkor a kérdés sem született volna meg, de nem így van.
Én se ajánlanám be az ismerőseim 70%-át, (fontos, nem a barátaimat), mert nem akarom a saját felépített jó hírem, a munkám által elért eredményeim után megszerzett megbecsülésen kitenni ekkora rizikónak. A kellemes munkakörnyezetről nem is beszélve, pedig az manapság ritka. A kérdésből pedig kiderül, hogy a kérdezőnek instant megszűnne.
És nem.. a munkáltatók nagy részét marhára nem érdekli, hogy az az adott személy nem te vagy, kezeskedtél érte amikor beajánlottad…
Van olyan kedves hölgy ismerősöm, aki beajanlotta a párját, és már több, mint egy éve azt hallgatja a munkahelyen, hogy remélhetőleg legközelebb normálisabb barátod lesz, meg remelem ez a pali nem olyan link, mint az előző. Mind ezt azért, mert a csávó megbízhatatlan volt, és 3 után ki kell rúgni.
Na és innentől kezdve menjen az ember jó kedvel dolgozni.
A kérdés továbbra is nyitott. Mikor hangzott el olyan, hogy bajban van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!