Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az mikor megölelem a...

Mért van az mikor megölelem a tesóm elkezd sírni?

Figyelt kérdés

azt mondja nagyon szeret, csak elkezd sírni ha megölelem

velem van baj (ő lány):?

2010. okt. 11. 14:54
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
hát beszéltem vele. és elmondta hogy ő nagyon nagyon szeret mindenhogy.. és fél hogy elveszít meg hogy annyira szeretne jobban szeretni meg ilyeneket mondott meg erre elmondtam neki hogy én is nagyon nagyon szeretem megölelgettem megpusziltam mindenhol és sír akkor is de azt mondta azért mert nagyon boldog hogy szerethet
2010. okt. 12. 18:26
 42/59 anonim ***** válasza:
Én is dobtam privátot.
2010. okt. 12. 18:28
 43/59 A kérdező kommentje:
azt mondta amit írtam ide is
2010. okt. 12. 18:37
 44/59 A kérdező kommentje:
ez azt jelenti?
2010. okt. 12. 19:04
 45/59 anonim ***** válasza:
100%
Háááát, nemtudom, szerintem igen, de nem látok bele a hugodba, lehet ez nála más, de ha sír, ölelget, azt mondja, hogy szeretne jobban szeretni akkor azért az elég sanszos,hogy beléd zúgott
2010. okt. 12. 20:11
 46/59 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, de bizarr...

Nem lehet, hogy most hagyta el a pasija és nálad keres menedéket ?

2010. okt. 12. 20:14
 47/59 A kérdező kommentje:
régóta nincs más neki barátja :s
2010. okt. 12. 20:33
 48/59 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem egy kicsit megbuggyant a hugi. Tudod, a hormonok!

Szerintem te is túlságosan kötődsz hozzá!

A legjobb, amit tehetsz, hyog ez az ölelgetést beszünteted!De végleg. Nem vagytok már kisbabák, a felnőtt testvéredet elég köszönteni. Puszilni is elég szülinapkor. Igazából áttérhetnétek lassan a magázódásra.

Szóval hanyagoljad a leányt, mert nagyon veszéjes dolgokkal játszol. Ne találkozz vele, csk aha muszáj, és ha jön, zavard el! Akár menj panaszra aszülőkhöz.

Majd anyuká delviszi pszichológushoz, ha kell.

Ez nem játék, nem vicc. Vérfertőzéssel nem lehet szőórakozni. A vérfertőzést minden társadalom bünteti, és nem véletlenül.

A hugodban keringenek a hormonok, meg a serdülőkori identitás keresés, nem komplettek ilyenkor.

De te nem vagy már kamasz! Nekem úgy tűnik, élvezed ezt a helyzetet. De nagyon sokat ártassz az - állítólag szeretett - testvérednek ezzel.

Ha valóban szereted, akkor azonnal állítsd ezt le! Ne szórakozz vele! Maradandó sérüléseket okozhatsz!

Másik lehetőség, hogy szerelmes valakibe (pl. egy tanár)

aztán szeretne bőgni kicsit. Akkor se jó, ez nem megoldás. Vag ybezsélje meg veled _SZÓBAN_ vag ydolgozza fel önmaga! Így csak konzerválod aproblémát. Szóval, a lehető legrosszabb, amit tehetzs, hoyg puszilgatod e felnőtt húgodat. Ezt hagyd abba. És ne kösd le az érzelmi vegyértékeit, találja meg a saját barátait! Egyszerűen zavard el, zárkózz be.Neki segítsssz vele.

Gondolkozz!

2010. okt. 13. 11:51
 49/59 anonim ***** válasza:
100%

"még együtt vagyunk"..."ölelkeztünk"..."gyengéd leszek" .."imádom" - ezeket mind te írtad.

Ezt azonnal abba kell hagyni!

Kamasz tesók MAXIMUM "bírják" egymást, de inkább az "idegeimre megy " "kis patkány" "elviselhetetlen" stb. a megszokott ebben a korban..

Én szeretem a testvéremet, de az elmúlt 45 évben maximum 3-szor ölelt meg.

Puszit adott - évente kettőt, mióta nem lakunk otthon. Addig nemigen. Esetleg felszólításra. Nme kell ennyit nyalakodni. Nincs más dolgod, mint a bakfis hugodat egrecéroztatni???

Keres seg ybarátnőt, vagy hobbyt! Vagy készülj az érettségire! De a hugit hanyagoljad!

2010. okt. 13. 11:58
 50/59 anonim ***** válasza:

" nincs neki MÁS barátja"

eszeteknél vagytok??

2010. okt. 13. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!