Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az mikor megölelem a...

Mért van az mikor megölelem a tesóm elkezd sírni?

Figyelt kérdés

azt mondja nagyon szeret, csak elkezd sírni ha megölelem

velem van baj (ő lány):?

2010. okt. 11. 14:54
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:

Persze, elhiszem,hogy te nemtudod úgy elképzelni, de a lányok olyan furcsák ilyenkor:)Magamról tudom :)

Szóval ezt azért ne mond el neki, mert a végén még vmi kárt csinál magában, annyit elszégyelli magát.

Nemtudom,hogy kellene viszont ezt a helyzetet kezelni ha igaz,mert iszonyú bajokat tud okozni...:S

2010. okt. 11. 18:17
 22/59 A kérdező kommentje:
milyen baj okozhatna : ez :S?
2010. okt. 11. 18:21
 23/59 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen is kérdezd meg tőle miért ilyen?

Valószínűleg szeretetre vágyik, és te szereted őt, mint testvért, de talán ezt ő túlértékeli vagy nem is tudom. :S

Mond el neki, hogy őszintén elmondhatja, mi a baj, hogy segíthess neki. Ja és azt javaslom, ha tényleg az a gond, hogy "beléd szeretett", akkor ne bizalmaskodjatok annyit. Vagyis ne ölelkezzetek, puszilkodjatok annyit.

Szegény vajon mi zajlik le benne? :S Azért csak tapintatosan kérdezd meg.

2010. okt. 11. 18:32
 24/59 A kérdező kommentje:
megpróbálom megkérdezni mi a baja... de csak amikor kettesbe vagyunk. és ha tényleg belém szeretet akkor mit tehetek :S?
2010. okt. 11. 18:37
 25/59 anonim ***** válasza:
100%

Mit tehetsz? Magyarázd el neki, hogy ti testvérek vagytok, és ezt nem lehet! Legyél határozott, de ne bántó.

Amint már írtam, ha tényleg ez a helyzet, ne öleld meg annyiszor, ne engedd, hogy szorítson és bújjon hozzád.

Persze ha hazaértek puszild meg, de nem bújjatok úgy össze.

Ha ő nem tud, akkor te tegyél egy lépést hátra. Te vagy a fiú, legyél határozott.

2010. okt. 11. 18:55
 26/59 anonim ***** válasza:
Ugye te nem vagy bizonytalan magadban?
2010. okt. 11. 18:56
 27/59 A kérdező kommentje:
utolsó ezt hogy érted ?
2010. okt. 11. 18:59
 28/59 anonim ***** válasza:
Azért csak óvatosan, ne ronts ajtóstul a házba.
2010. okt. 11. 18:59
 29/59 A kérdező kommentje:
persze.. tudok vele bánni. gyengéd leszek meg minden de mért lennék bizonytalan magamba ?
2010. okt. 11. 19:00
 30/59 anonim ***** válasza:
100%

A bizonytalanságot úgy értem, hogy te ugye nem vonzódsz hozzá? Bár szerintem, ahogy olvastalak több eszed van annál. :) Ne legyél gyengéd. Figyelmes, de nem gyengéd!

Tudod, ahogy a tesók szoktak egymással beszélni úgy...

Elhiszem, hogy nem akarod bántani, de ha gyengéd vagy vele csak jobban összezavarod.

2010. okt. 11. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!