Mért van az mikor megölelem a tesóm elkezd sírni?
azt mondja nagyon szeret, csak elkezd sírni ha megölelem
velem van baj (ő lány):?
Nagyon jó dolog, ha a testvérek ennyire szeretik egymást, főleg, hogy ellenkező neműek vagytok. :)
Mondjuk a sírást én sem értem, ha csak nem ritkán látjátok egymást. Nekem egy húgom van, de nagyon szeretem, ár ölelkezni nem szoktunk, de puszit adni igen. :)
22/l
Szerintem mondaná, ha veled van baja.
Tényleg lehet meghatódottság.
Pl. Mikor elköltöztem otthonról, én nagyon hiányoztam a testvéremnek.
De lehet, hogy bánatos valami miatt, és szeretné kisírni magát valaki olyan vállán, akiben megbizik.
pl. Mikor a testvérem túl volt az első szerelmi csalódásán , és találkoztunk megölelt.
Na abban az ölelésben benne volt a világ összes fájdalma.
Én most komolyan nem akarok perverz és beteges dolgot mondani és nem is azért merült fel bennem, mert van egyfajta elmebeteg oldalam, de rengeteg helyen olvasom itt is és más oldalakon is, hogy a tesó beleszeret a tesóba.
Szóval csak elmélet szintjén:) Nem lehet,hogy beléd esett? A kamaszkor olyan dolgokat tud produkálni,hogy az már néha ijesztő; mondjuk ez eléggé az lenne és szerintem benne van a pakliban.
Például én azért imádom tesóm, nagyon szeretem megölelni is, de azért nem az van,hogy alig várom,hogy hazaérjek és megölelhessem:)
Na de ez csak elmélet:)
hát gondoltam arra én is hogy úgy megszeretett .. de azért ez elég lehetetlen nem ?
mert szeretni szeretem meg minden imádom őt de egyáltalán nem tudom elképzelni és nem is akarom vele azt amit párok között szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!