Mért van az mikor megölelem a tesóm elkezd sírni?
azt mondja nagyon szeret, csak elkezd sírni ha megölelem
velem van baj (ő lány):?
amit én érzek iránta azt nem lehet szavakkal kifejezni :D
ezt nem tudom hogy elmondani de amit érzek sokkal erősebb mint egy valaki iránti vonzódás egyszerűen imádom de nem vonzódom hozzá és nem tudok vele úgy beszélni.. nem vagyok rá képes
Én is megijedtem egy pillanatra, hogy te is ezt érzed, de megnyugodtam most az utolsó kommented olvasása után:)
Majd írj én nagyon várm a fejleményeket; ha ténleg szerelmes lett hugod akkor sok erőt kívánok; én csak attól félek,hogy rá megy a tesó kapcsolatotok, szóval ezzel azért óvatosan:)De előbb lépjünk túl a szerelem problémán:)
Menj oda szépen és kérdezd meg, hogy "hogy szeretsz?szerelemmel vagy testvéri szeretettel" Ha el akard menni tartsd ott, aztán meg ha azt mondja,hogy szerelemmel akkor magyarázd el neki,hogy tesók vagytok, nektek ezt nem lehet, de te ettől nagyon szereted (ezt hangsúlozd) csak em szerelemmel, hanem mint egy tesót és hogy mindig mellette leszel ...:)
Na gyerünk most menj oda :) Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!