Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az mikor megölelem a...

Mért van az mikor megölelem a tesóm elkezd sírni?

Figyelt kérdés

azt mondja nagyon szeret, csak elkezd sírni ha megölelem

velem van baj (ő lány):?

2010. okt. 11. 14:54
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi történt, légyszi.
2010. okt. 11. 19:21
 32/59 A kérdező kommentje:

amit én érzek iránta azt nem lehet szavakkal kifejezni :D

ezt nem tudom hogy elmondani de amit érzek sokkal erősebb mint egy valaki iránti vonzódás egyszerűen imádom de nem vonzódom hozzá és nem tudok vele úgy beszélni.. nem vagyok rá képes

2010. okt. 11. 19:21
 33/59 anonim ***** válasza:
100%

Én is megijedtem egy pillanatra, hogy te is ezt érzed, de megnyugodtam most az utolsó kommented olvasása után:)

Majd írj én nagyon várm a fejleményeket; ha ténleg szerelmes lett hugod akkor sok erőt kívánok; én csak attól félek,hogy rá megy a tesó kapcsolatotok, szóval ezzel azért óvatosan:)De előbb lépjünk túl a szerelem problémán:)

2010. okt. 12. 14:48
 34/59 A kérdező kommentje:
beszélgettem vele hogy mért sír de nem akarja elmondani :S most is csak sír mert ölelkeztünk.. azt mondta senkit nemszeretet még így mint engem.
2010. okt. 12. 15:08
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
Íiiiii...hát ez így gáz lesz:S Beszélj vele, oké? És senkinek se mond el (mmint ismerősök körében).
2010. okt. 12. 15:23
 36/59 A kérdező kommentje:
de most kérdezzek rá hogy szerelmes e? vagy nem értem hogy mert kérdem mért sírsz ? mondja hogy szeretlek..
2010. okt. 12. 15:28
 37/59 anonim ***** válasza:

Menj oda szépen és kérdezd meg, hogy "hogy szeretsz?szerelemmel vagy testvéri szeretettel" Ha el akard menni tartsd ott, aztán meg ha azt mondja,hogy szerelemmel akkor magyarázd el neki,hogy tesók vagytok, nektek ezt nem lehet, de te ettől nagyon szereted (ezt hangsúlozd) csak em szerelemmel, hanem mint egy tesót és hogy mindig mellette leszel ...:)

Na gyerünk most menj oda :) Hajrá :)

2010. okt. 12. 15:42
 38/59 A kérdező kommentje:
megpróbálok beszélgetni vele erről. még kettesbe vagyunk itthon
2010. okt. 12. 15:54
 39/59 A kérdező kommentje:
megbeszéltem vele.. aki kíváncsi rá írjon privit.
2010. okt. 12. 17:04
 40/59 anonim ***** válasza:
dobtam a mailt:)
2010. okt. 12. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!