Nyáron lesz a esküvője és a koszorúslányok a gyerekek lesznek. A mi lányunk és a párom testvérének a gyerekei. Igen ám, de ott a nagy gyerek az nem édes gyereke a párom testvérének. Na a sógornőm őt jelölte ki, hogy elől megy és ő viszi a gyűrűket. Baromira ki vagyok akadva, hogy az én lányom majd a kicsivel kullog hátul míg a nem vérszerinti családhoz tartozó unoka viszi a gyűrűket és megy elől. Az én lányom az elsőszülött unoka és kisgyermek a családban. Már gondoltam rá, hogy beszélek anyósommal, ő hátha beszél a lányával ugye ő a sógornőm, neki lesz az esküvője és győzze meg, hogy ez így nem valami rendes dolog. Nem értem miért őt választotta.
Normális családban a szülők sem ugatnak bele ilyenbe, még akkor se, ha ők fizetik a lagzit.
2023. jún. 1. 14:16
32/37 anonim válasza:
Hogy lehet ilyet kérdezni? Mi közöd van hozza, az ő esküvője.
2023. jún. 1. 17:43
33/37 anonim válasza:
Kérdező, ha a menyasszony úgy döntött volna, hogy egyáltalán nem lesznek koszorúslányok, te akkor is maximum tudomásul vehetted volna. Nem a te esküvőd. A sógornőd számára a te lányod is pont ugyanolyan unokahúg, mint az összes többi kislány a családban - és semmi több. Neki nem "elsőszülött unokája" a lányod, ezt az indoklást nem is értem.
2023. jún. 1. 17:54
34/37 anonim válasza:
"Hozott gyerek." A te gyereked meg a kis tünemény... Hát vannak gondjaid, legfőképp nyaktól felfelé. Szégyellhetnéd magad, amiért így beszélsz egy gyerekről, aki nem tehet semmiről.
2023. jún. 1. 20:20
35/37 anonim válasza:
De nem is azon vagy kiakadva, hogy nem a saját gyereke viszi a gyűrűt, hanem azon, hogy nem a tied xdd
2023. jún. 1. 21:49
36/37 anonim válasza:
Hagyjátok, nem bírja elviselni az egója, hogy az ő, tökéletes gyermeke nem szerepelhet a nagy napon és nem ő lesz a középpontban!
Pedig a kérdező már eltervezte, hogy minden közösségi oldalra feltölti majd a képet, hogy milyen ügyes az ő nagylánya, mert ő viszi a gyűrűket. :D
Nyilván az is ilyen elkényeztetett egoista szörnyeteg, mint az anyja.
2023. jún. 2. 16:27
37/37 anonim válasza:
Az a baj, hogy a gyereke is bele neveli ezt a mentalitást. Általában az ilyen gyerek kezdik kis iskolában a társaikat, mert az van beléjük nevelve, hogy csak ők léteznek, és például egy elvált szülők gyermekét, vagy nevelő családban lévő gyermeket nem tudnak elfogadni, mert "az nem olyan mint ők".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!