Miért őt választotta a sógornő?
Ha nekem pattognál, lehet megmondanám, oké, a gyereked NEM lesz koszorúslány, köszönje neked.
Ja, de persze a problémádat nem mered a csaj szemébe mondani, csak itt hisztizel mint valami kétéves...
"Nem értem miért őt választotta."
Mert az ő esküvője. És ő dönti el.
Ha neked is volt esküvőd, akkor te dönthettél ilyenekben.
Ha én lennék a házasulandók helyében és a fülembe jutna az, amit most ide leírtál, meg se hívnálak titeket. Ilyen sértődős, hisztis liba ne rontsa el az esküvőm napját.
Mert nem tudsz frusztrációt viselni. Pontosan ezért nem vele beszéled meg ezt, azt nem mernéd személyesen soha.
Az élet abból áll, hogy mindenki hoz egy döntést. Most nem a te gyereked viszi a gyűrűket. Ez a menyasszony döntése. Nincs jogod kérdőre vonni.
Arra azért vigyázz, hogy nehigy ezt a kihaénnem, negatív, egómami mintát add tovább és kérjnsegítséget, mert mentálisan nem oké veled valami.
Én ahogy kisilabizáltam a leendő feleség gyereke a nagyobb, a kisebb közös lehet és a sógor a mostohaapja a nagynak, hiszen egy család.
És a kérdező szerint nincs joga a saját anyja esküvőjén vinni a gyűrűt. Mert a nő testvérének, tehát a kérdező párjának a gyereke(ugye a kérdező gyereke is) szorosabb családtag szerinte.
No komment.
Nem az ő gyereke, nyilván az nem zavarna.
A páromnak van az öccse és a húga. A húgának lesz az esküvője.
A párom öccse össze jött egy gyerekes nővel X éve, meg született közös gyerekük.
És a hozott gyerek akiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!