Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanátok a feleségeteknek...

Elmondanátok a feleségeteknek vagy akárkinek a sógornő titkát? Ilyenkor mi lenne a teendő?

Figyelt kérdés

Van egy öcsém, most született kislányuk, 4 hónapos.

A sógornőm ejtett egy kisebb vágást a csuklóján, meg akarta ölni magát, mert anyám neki esett, mert nem bírja az anyasággal járó dolgokat, meg megbánta a gyerekvállalást. El akartam (most is el akarom) mondani az öcsémnek, hogy mi volt, de a sógornőm megígértette velem, hogy ne mondjam el senkinek, és jól esett hogy mehallgattam meg látszott rajta hogy megkönnyebbült attól, hogy ítélkezésmentesen valaki meghallgatta. Rossz érzésem van, mert hiába nem vagyunk közeli viszonyban az öcsémmel (10 év korkülönbség, féltesóm), de jó lenne ha tudna róla. Most is azért mentem mert kellett egy alkatrész, még a kislányt se néztük meg. A feleségem meg nem tudom hogy reagálna erre.

2022. okt. 30. 17:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Úgy mondd el a feleségednek, hogy ne mondja vissza a sógornődnek. Hívja fel, csináljanak csajos programot, vagy csak kérdezze meg hogy nem lenne-e kedve elmenni vele a postára, ilyenek. Ki kell rángatni ebből a letargiából, ne hagyjátok magára.
2022. okt. 30. 17:48
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Elmondanám, hogy nincs jól, kell neki a segítség, az anyáddal való vitát, hiszen ez publikus! Gondolom a vágást akarja titkolni, arról ne beszélj, de ha van lehetőséged bíztasd, hogy az öcséddel megbeszélje, és keressenek szakembert.
2022. okt. 30. 18:15
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Szép egy férje lehet ha észre sem veszi a vágásokat.
2022. okt. 30. 18:42
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Az egész család vak, hogy nem tűnik fel a vágás?
2022. okt. 30. 18:43
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

Hogy mi a fasz van? Anyad mit csinalt? Nekiment egy frissen szult anyukanak, akinek valoszinuleg szules utani depresszioja lehet?

Ez most komoly? Ti itt mind idiotak vagytok vagy mi a fasz bajotok van?

AZZONNAL segitseget kell kapnia ennek a szerencsetlen nonek! Igen, mondd el a tesodnak, de a teljes tortenetet!

Gondolom amugy ez figyelemfelhivas lehetett, ha nem latszik a vagas es nem kerult korhazba, azaz nem verzett nagyon. De ezt is komolyan kell venni!

En mar szultem es atmentem ezen. Ha akkor a ferjem nem tamogat, de meg az anyja is nekem jon valamilyen formaban, most mar en se elnek, az biztos.

Ez borzalom, szegeny no :(

2022. okt. 30. 19:03
 6/19 anonim ***** válasza:
21%
Miért akarod elárulni a bizalmát?
2022. okt. 30. 19:21
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
Én is úgy gondolom anyukáddal kellene elsősorban elbeszélgetni, utána tesóddal, de nem azért,hogy majdnem felvágta az ereit, hanem,hogy most szült, segíteni kellene neki a teendőkben és lelkileg is, nem neki esni,hogy most sok neki.
2022. okt. 30. 19:23
 8/19 Savlekotő ***** válasza:
49%
Szegény kisbaba milyen családba született.. Sürgősen segítséget kéne kapnia a az anyjának, mert a szülés utáni depresszióban lehet legközelebb a kisbabán lesz vágás.. Idióta egy család..
2022. okt. 30. 20:11
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
... és anyukáddal mikor akarsz elbeszélgetni, hogy állítsa magát takarékra?
2022. okt. 30. 20:17
 10/19 anonim ***** válasza:
1%
Nem szép dolog árulkodni.
2022. okt. 30. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!