Elmondanátok a feleségeteknek vagy akárkinek a sógornő titkát? Ilyenkor mi lenne a teendő?
Van egy öcsém, most született kislányuk, 4 hónapos.
A sógornőm ejtett egy kisebb vágást a csuklóján, meg akarta ölni magát, mert anyám neki esett, mert nem bírja az anyasággal járó dolgokat, meg megbánta a gyerekvállalást. El akartam (most is el akarom) mondani az öcsémnek, hogy mi volt, de a sógornőm megígértette velem, hogy ne mondjam el senkinek, és jól esett hogy mehallgattam meg látszott rajta hogy megkönnyebbült attól, hogy ítélkezésmentesen valaki meghallgatta. Rossz érzésem van, mert hiába nem vagyunk közeli viszonyban az öcsémmel (10 év korkülönbség, féltesóm), de jó lenne ha tudna róla. Most is azért mentem mert kellett egy alkatrész, még a kislányt se néztük meg. A feleségem meg nem tudom hogy reagálna erre.
Hogy mi a fasz van? Anyad mit csinalt? Nekiment egy frissen szult anyukanak, akinek valoszinuleg szules utani depresszioja lehet?
Ez most komoly? Ti itt mind idiotak vagytok vagy mi a fasz bajotok van?
AZZONNAL segitseget kell kapnia ennek a szerencsetlen nonek! Igen, mondd el a tesodnak, de a teljes tortenetet!
Gondolom amugy ez figyelemfelhivas lehetett, ha nem latszik a vagas es nem kerult korhazba, azaz nem verzett nagyon. De ezt is komolyan kell venni!
En mar szultem es atmentem ezen. Ha akkor a ferjem nem tamogat, de meg az anyja is nekem jon valamilyen formaban, most mar en se elnek, az biztos.
Ez borzalom, szegeny no :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!