Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanátok a feleségeteknek...

Elmondanátok a feleségeteknek vagy akárkinek a sógornő titkát? Ilyenkor mi lenne a teendő?

Figyelt kérdés

Van egy öcsém, most született kislányuk, 4 hónapos.

A sógornőm ejtett egy kisebb vágást a csuklóján, meg akarta ölni magát, mert anyám neki esett, mert nem bírja az anyasággal járó dolgokat, meg megbánta a gyerekvállalást. El akartam (most is el akarom) mondani az öcsémnek, hogy mi volt, de a sógornőm megígértette velem, hogy ne mondjam el senkinek, és jól esett hogy mehallgattam meg látszott rajta hogy megkönnyebbült attól, hogy ítélkezésmentesen valaki meghallgatta. Rossz érzésem van, mert hiába nem vagyunk közeli viszonyban az öcsémmel (10 év korkülönbség, féltesóm), de jó lenne ha tudna róla. Most is azért mentem mert kellett egy alkatrész, még a kislányt se néztük meg. A feleségem meg nem tudom hogy reagálna erre.

2022. okt. 30. 17:44
1 2
 11/19 Savlekotő ***** válasza:
39%
Tényleg nem utolsó jobb megvárni míg valaki magát vagy mást meg öl..
2022. okt. 30. 20:36
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
Ha elárulná a titkom, tuti olyat tennék, hogy megbánja.
2022. okt. 30. 22:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Es anyadnak mi a franc koze van sogornodhoz? Ot ki hatalmazta fel az okoskodasra?
2022. okt. 31. 06:50
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Depressziós. Mindenképpen beszéld rá, hogy kérjen segítséget, anyádat meg állítsd le.

Savlekötő, te meg baromságot beszélsz. Depressziós ember nem fog mást bántani. Az ilyen tévhitek károsak, mert betegséget démonizálnak.

2022. okt. 31. 07:02
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
Pszichiáter kell neki, mert ez gyermeágyi depresszió is lehet - sőt, valószínűleg az, ami kezeletlenül elég súlyos méreteket ölthet.
2022. okt. 31. 07:33
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

14-es, ez nem igaz.

A gyermekágyi depresszióban szenvedő nő a gyereke ellen is fordulhat!

2022. okt. 31. 07:34
 17/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Végül beszéltem a feleségemmel. Azt hittem közömbösen fog reagálni, de nem. Rögtön írt neki, délután mennek majd közösen sétálni.

Leírom a storyt:

Anyámmal egyáltalán nem tartom a kapcsolatot, pont az ilyen undorító viselkedését, sértő megnyilvánulásai miatt. Szerencsére most már ha meglát minket, még az utca másik oldalára is atmegy, csak ne kelljen nekünk köszönni. Az öcsém meg mindig favorit volt, én 17 évesen elköltöztem osztálytársamhoz, és még inkább ő lett a kedvenc, aki mindig azt csinálta, amit mondtak neki. Mivel majdnem egy utcában lakunk, így köszönő viszonyban vagyunk, meg néha ha úgy adódott, akkor elbeszélgettünk (hogy vagy, mi van veletek, stb.).

2022. okt. 31. 12:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kerültem már emitt szarba... Úgyhogy amikor hasonló miatt kitört a családi veszekedés, nyíltan közöltem, hogy senkitől nem vagyok kíváncsi titkokra. Az adott dolog úgy történt, hogy elmondta a barátnő, hogy nem jött meg neki, lehet terhes, de senkinek ne mondjam el. Aztán ő elmondta, hogy amúgy én tudtam az egészről, és még én voltam a szar alak. Persze később megbeszéltük, de azóta ha valaki úgy kezdi, hogy ne mondd el senkinek, akkor én szépen elmondom neki, hogy akkor majd elmondja akkor, ha már nem lesz titok. 😁
2022. okt. 31. 18:39
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy erről az öcsédnek is tudnia kell, és hogy ez nem vita tárgya?
2022. nov. 1. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!