Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldön élőként hogy viseled...

Külföldön élőként hogy viseled a családod hiányát?

Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatom a családommal, viszont egy jó lehetőség miatt külföldre költözöm. Attól tartok, hogy a honvágy hazacsal,, hiába lenne ott jobb életem
2023. máj. 31. 11:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hol laktok?
2023. máj. 31. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én meg hiába vagyok külföldön...egy óra alatt hazaérek. Szóval nem mindegy milyen távolság?
2023. máj. 31. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól, sosem volt honvágyam, szerencsére így nincs mi hazacsaljon. Családommal sincs jó viszonyom.
2023. máj. 31. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy költöztem ki eleve, hogy VÉGRE! talán leszakadnak rólam. Alig vártam, hogy elmehessek onnan.

Nos, végül én ignoráltam őket, mert 1200 km-ről is minden másnap okoskodtak meg hívogattak, mert ők "jobban tudják"... mindent is :D Szép szó persze nem használt, így elég hamar eljutottam oda, hogy nem reagálok.

3-4 év alatt leszoktak a felesleges megmondóemberkedésről.

2023. jún. 1. 07:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Hány éves vagy, ha szabad? Gondolom Angliában vagy.
2023. jún. 1. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!